Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér

Nedajte vírusom a baktériám šancu!

Datum: 06.08.2020

Dezinfekcia akýchkoľvek vnútorných priestorov a vzduchu bez použitia chemických prípravkov. Zdá sa vám to nemožné? Napriek tomu je takýto spôsob dezinfekcie reálny.

S germicídnymi lampami odstránite vírusy, baktérie a iné škodlivé mikroorganizmy z každej miestnosti ako šibnutím čarovného prútika. 

Vírusy a baktérie sú neviditeľným nepriateľom

Zdá sa, že vírusy sa stávajú prekliatím nášho storočia. Ich schopnosť napádať ľudský organizmus a rýchle sa množiť  je rizikom pre každého z vás. Vírusy nemajú vlastný metabolizmus a môžu prežiť len vďaka hostiteľskej bunke. Práve preto je ich jedinou šancou parazitovať. Vírusy nie sú voľným okom viditeľné a sú dokonca tak malé, že sa dajú sledovať len pod elektrónovým mikroskopom. Chrániť sa pred nimi môžete posilňovaním imunity a dezinfekciou rúk či priestorov. Najúčinnejším prostriedkom na dezinfikovanie miestností je germicídna lampa, ktorá šetrí vaše zdravie i životné prostredie. Ďalším nepriateľom striehnucim na človeka na každom kroku sú baktérie. Dá sa povedať, že sú o niečo menej nebezpečné ako vírusy. Baktérie majú vlastný metabolický cyklus, sú väčšie ako vírusy a spôsobujú ochorenia, proti ktorým skvele účinkujú antibiotiká. Avšak aj baktérie vás môžu ohroziť a spôsobiť napríklad angínu, zápaly močových ciest, pohlavné ochorenia či zápal mozgových blán. Germicídne lampy si hravo poradia nielen s vírusmi, ale i s baktériami. Vďaka tomu si našli tieto špeciálne lampy miesto v nejednej domácnosti.

Germicídna UV lampa zničí všetky vírusy a baktérie

Väčšina z vás dezinfikuje svoju domácnosť rôznymi chemickými prípravkami. Chemické prípravky však spôsobujú alergie, problémy s dýchaním a zanechávajú v priestore nepríjemný zápach. Uvedeným nežiaducim následkom dezinfikovania predídete používaním špeciálnych lámp. Germicídna UV lampa (nazývaná aj germicídny žiarič) je vysokoúčinný prístroj určený na priame ožarovanie a ničenie škodlivých mikroorganizmov vo vzduchu. Vďaka tomuto prístroju šetrne a bez použitia chémie zneškodníte baktérie a vírusy vo vašom dome, kancelárii, obchode alebo v reštaurácii. Lampa na dezinfekciu priestorov pomocou UVC žiarenia a ozónu zlikviduje všetky škodlivé mikroorganizmy, dokonca aj plesne a huby, oveľa rýchlejšie a efektívnejšie ako chlór alebo kyselina chloritá. Vďaka týmto lampám môžete dať konečne zbohom klasickému dezinfikovaniu.

 

 

 

 

Čítané: 3002 x