Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Koniec leta volá do thermal parkov

Datum: 01.09.2020

Koncom leta, kedy už je počasie neistejšie a teploty o niečo nižšie sú dobrou voľbou pre relax thermal parky. Na rozdiel od kúpalísk majú termálnu tj. vyhrievanú vodu, čo je výhodou v chladnejšom počasí.

Dobrým miestom na relax v tomto čase je Thermal Park Vrbov. Stredisko je známe termálnou a navyše mineralizovanou vodou. Nachádza sa neďaleko Popradu, na pomedzí Vysokých Tatier a  Slovenského raja a patrí u nás medzi legendárne thermal parky. Je ideálnym miestom pre rekreáciu a rekondíciu po športe alebo práci. Tak isto je dokonalým doplnkom k outdoorovým športom alebo pre pobyt v prírode.  V Thermal parku Vrbov si uvoľníte svaly i myseľ, zmyjete únavu a načerpáte energiu v geotermálnej minerálnej vode. Ocenia ju návštevníci všetkých vekových kategórií.

Zažite romantiku kúpania pod holým nebom!  Kombinácia, termálnej vody, tatranského vzduchu a thajských masáží je zárukou relaxu počas chladnejších mesiacov.

Novinkou sú bary so širokou ponukou nápojov i jedál.

Príďte si aj vy oddýchnuť do vynovených bazénov s tryskami, s teplotou vody 26°C až 38°C a spoznajte relaxačné účinky kúpeľa vo Vrbove. 

www.termalnekupalisko.com

Čítané: 3017 x