Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech

Je bazén s protiprúdom Swim Spa skutočne príliš drahý?

Datum: 27.02.2021

Ako bazén s protiprúdom narastá na popularite, čoraz častejšie sa ozývajú hlasy, že je to len predražená náhrada klasického plaveckého bazéna. Náhrada tradičného záhradného bazéna to skutočne je. Ale predražená? To záleží od uhlu pohľadu.

bazén s protiprúdom Swim Spa

Cena býva klamlivá

Swim Spa je príliš drahé. To je klasická reakcia každého, kto si pozrie jeho cenu. Ale drahé v porovnaní s čím? Aj sauny na mieru môžu znieť ako drahý luxus a pritom jednu môžete mať aj v panelákovom byte za normálnu cenu a oveľa kvalitnejšiu než klasické sauny.

Áno, ak uvažujete o malom plastovom bazéne s rozmerom 3 x 3 metre, ktorý možno zapustíte do zeme tak áno, cena Swim Spa môže byť pre vás príliš vysoká.

Ak ale uvažujete o keramickom či nerezovom bazéne, ktorý bude určený aj na plávanie, cenový rozdiel sa pomaly stráca.

Cena nerezového bazéna s rozmerom 3 x 6 metra sa pohybuje niekde na úrovni 14 000€ a to sme ešte nezapočítali výkopové a montážne práce, všetku potrebnú techniku na filtráciu a vyhrievanie, prevádzkové náklady, čistiacu chémiu a v neposlednom rade množstvo vody, ktoré sa do takéhoto bazéna vojde.

Oproti tomu bazén s protiprúdom SWIM SPA od HOTTUB SAUNA & WELLNESS má kvalitný integrovaný termokryt, dokonalú izoláciu,úsporné vyhrievanie a kompletnú technológiu. To znamená pohodlné využívanie počas celého roka s minimálnymi nákladmi na vyhrievanie a údržbu, bez nutnosti vybudovania ďalšieho priestoru pre technológiu.

Využívajte svoju investíciu naplno

Ak sa už rozhodnete investovať do bazéna, prečo nie do takého, ktorý budete môcť využívať celoročne? Využite svoju investíciu naplno!

Klasický bazén, hoci aj so zastrešením a vykurovaním, je v našom zemepisnom pásme reálne využiteľný 2 až 4 mesiacov v roku.

SWIM SPA má dokonalú tepelnú izoláciu Freeze Protection. Výrobca počíta s prevádzkou v extrémnych klimatických podmienkach. Vďaka ovládaniu cez aplikáciu môžete prísť domov z lyžovačky a ihneď vkĺznuť do teplej vody v bazéne.

Jednoduchá údržba a ovládanie

Vďaka smart technológiam je Swim Spa inteligentný bazén, ktorý sa o seba do veľkej miery dokáže postarať sám.

Inteligentný systém údržby vody ICM sám analyzuje chod bazénu a na základe intenzity jeho používania automaticky upravuje filtráciu a ozonizáciu vody.

Dokonca sleduje chod elektronických dielov a pri podozrení na závadu ich preventívne odstaví z chodu, o čom dostanete upozornenie. Rovnako tak vás upozorní na končiacu sa životnosť elektronických komponentov, prípadne rovno upozorní najbližšie servisné stredisko.

Ovládanie údržby môže byť automatické alebo manuálne. Pre väčší komfort používania alebo pre technicky menej zdatných majiteľov je ideálny automatický mód.

Bonus naviac

Súčasťou celoročného bazéna Swim Spa je aj zabudovaná vírivka. Pre masáž v jacuzzi si už nemusíte kupovať samostatnú vírivku.

Swim Spa je jednoducho all-in-one riešenie pre celú rodinu.

Text podlieha autorským právam.

 

 

 

 

Čítané: 3012 x