Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

KetoDiet recenzia: Ecoblog testoval obľúbenú diétu

Datum: 26.04.2021

Okolo máloktorej diéty dnes nájdete toľko PR článkov a pochvalných referencií. Avšak viete ako to dnes chodí – napísať sa dá čokoľvek. Akou je však táto diéta naozaj? A čo nás vlastne čaká, keď sa ju rozhodneme si objednať. Obľúbený recenzný a ekologický projekt, Ecoblog.sk, KetoDiet otestoval.

KetoDieta

Na Slovensku trpí obezitou každý šiesty človek, čo predstavuje 16,3 %. Obéznych je 15,9 % mužov a 16,6 % žien. Percento obezity výrazne stúpa s vekom. Vo vekovej kategórii 65 až 75 rokov je obéznych 33 % ľudí. Tieto čísla vypovedajú o skutočnej obezite s potenciálom zdravotných problémov. Potom je tu ale skupina, častejšie ide o ženy, ktoré nie sú spokojné so svojou postavou, a chcú znížiť svoju hmotnosť. Prípadne si tú svoju udržujú diétami. Ketodiéty sú dnes považované za najúčinnejšie. Aj odborníci potvrdzujú, že vďaka nim schudnete. Avšak nie sú vhodné pre každého a určite by sa nemali stať formou celoživotného stravovanie. Mali by nám pomôcť schudnúť, ale súčasne by sme mali zmeniť náš budúci jedálniček a pridať do svojho životného štýlu šport. To preto, aby sme si ideálnu hmotnosť udržali i po ketodiéte.

Recenzia KetoDiet predstavuje najobľúbenejší typ diéty

Ketónová diéta predstavuje spôsob znižovania hmotnosti eliminovaním sacharidov v strave. Nejde samozrejme len o cukry. Tie tvoria len ich jednu časť. Pokiaľ začnete v strave prijímať výhradne bielkoviny, dostáva sa telo do stavu tzv. ketózy. Obvykle to nastane už štvrtý deň po vylúčení sacharidov. Vtedy začína telo siahať po tukových zásobách. Spaľujeme tuky a chudneme. Svaly nám pritom zostávajú. KetoDiet recenzia ponúka kompletný pohľad na predpripravenú ketónovú diétu. Predstavuje jednoduchý spôsob, ako pri držaní tejto diéty neurobiť chybu a dodržať všetky jej pravidlá.

Osobné skúsenosti blogera Radka

Radek je bloger, ktorý stojí za obsahom Ecoblog a sám na sebe jednotlivé produkty testuje. Vďaka tomu vzniká unikátny súbor recenzií, odporúčaní a tipov. Blog sa samozrejme nevenuje iba diétam. Jeho hlavným zameraním je brať si na paškál všetko, čo o sebe tvrdí, že je bio, eko, trvale udržateľné či zero waste. Radek testuje konkrétne produkty, výrobcov, ale aj e-shopy, ktoré tieto produkty predávajú. Dôležitou časťou recenzií je aj testovanie samotného nákupu.

Aj s ketodiétou má Radek skúsenosti, dokonca už z minulosti. Sám konštatuje, že na ňom naozaj fungovala a podarilo samu zhodiť niekoľko kilogramov. Preto sa tentokrát rozhodol otestovať produkt KetoDiet.

KetoDiet podľa Ecoblogu

Recenzia predstavuje podstatu ketónovej diéty aj to, pre koho je vhodná. K tomu však predstavuje veľmi podrobne aj hotový produkt – KetoDiet. Zoznámite sa s jej sprievodcom chudnutia, pozriete sa na jednotlivé produkty, vrátane ochutnávkového balíčku, ktorý má napovedať, či sa týmto smerom budú ochotné vydať naše chuťové bunky. Radek sa v recenzii podeliť o svoje osobné skúsenosti a pridal aj skúsenosti druhých ľudí, ktorí KetoDiet vyskúšali. Rovno vás tiež odkáže na zľavový kupón, vďaka ktorému môžete začať držať svoju ketodiétu lacnejšie.

Čítané: 2890 x