Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Liečba kožných problémov: krémy na akné, vrásky a strie

Datum: 28.10.2021

Aj Vám znepríjemňuje život kožné ochorenie? Vyhýbate sa spoločenským podujatiam kvôli začervenanej pleti alebo akné? Nie ste sami. Veľa ľudí žije s kožným ochorením, bez toho, aby poznali svoju diagnózu a vhodnú liečbu.

Liečba kožných problémov

Kožné problémy majú výrazný vplyv na náš každodenný život - nemusí to tak byť. Nádej do života prinášajú kozmetické prípravky od dánskej kozmetickej spoločnosti.

Akné v zrelom veku

S vetou typu: “akné je multifaktoriálne ochorenie”, ste sa už určite stretli. Akné nie je len súčasťou dospievania ale často potrápi aj pacientov po 30. roku života. V tomto veku je to ešte náročnejšie, pretože väčšina prípravkov určených na akné pleť vysušujú, dochádza k jej dehydratácii a predčasnému starnutiu. Práve v tomto veku sa už na pleti objavujú linky či vrásky a je ťažké nájsť produkt, ktorý lieči akné a zároveň predchádza tvorbe várok. 

Dánsky minimalizmus aj v dermokozmetike

Nádej zomiera posledná a s riešením prichádza dánska kozmetická spoločnosť Beauté Pacifique. Ich prípravky majú jedinečné zloženie, neobsahujú parfumáciu ani parabény, neškodia tak problematickej pokožke, práve naopak, kožný problém s pomocou týchto prípravkov dostanete pod kontrolu. Typickým príkladom je krém na jazvy a strie s vitamínom A.  Obsahuje squalane, ktorý dodá postihnutému miestu potrebnú hydratáciu a zároveň slúži ako distribútor aktívnych zložiek do najspodnejších vrstiev kože. Tri rôzne estery vitamínu A regenerujú poškodené kožné tkanivo a zároveň pôsobia blahodarne na liečbu zápalových ochorení akým je akné. Môžete ho použiť na jazvy po akné, pooperačné jazvy, na strie, jazvy po kiahňach či po popáleninách. Výťažok z jadierok čilského hrozna a Palmitoyl Tripeptide-5 spoločne stimulujú tvorbu kolagénu a regenerujú štruktúru kolagénových a elastínových vlákien.

Ak ešte stále váhate, máme pre Vás beauty tip navyše! Vďaka mimoriadne vysokému obsahu regeneračných zložiek ho môžete používať aj ako nočný protivráskový krém.

Čítané: 2505 x