Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Zväčšenie prsníkov: Aký je priebeh operácie?

Datum: 28.01.2022

Množstvo žien v dnešnej dobe trápi práve to, že majú malé prsia. Nikto za to nemôže, no existujú riešenia, ako to napraviť.

Zväčšenie prsníkov

Samozrejme, môžete siahnuť aj po prírodných výživových doplnkov, strave, ktorá podporuje rast pŕs, no takýmto spôsobom by to trvalo veľmi dlhú dobu.

Skvelým riešením je tak augmentácia prsníkov. Ide o zákrok, ktorý sa vykonáva u plastického chirurga. Prebieha pod lokálnou anestéziou, a tak počas výkonu nebudete pociťovať žiadnu bolesť. Okrem iného, výsledky sú skutočne obdivuhodné a množstvo žien si augmentáciu chváli.

Ako to celé prebieha?

Predoperačné vyšetrenia

Základom pred každou operáciou je dôkladné vyšetrenie vášho zdravotného stavu. Je potrebné zistiť, či vôbec môžete podstúpiť augmentáciu prsníkov. Rozhodne by sa žiadny plastický chirurg nepustil do niečoho, čím by si nebol istý.

Lekár vám urobí všetky potrebné vyšetrenia a zároveň zistí, či ste schopná zniesť celkovú anestéziu. Taktiež vám vysvetlí celý priebeh, a tak sa rozhodne nemusíte ničoho báť. Všetko je maximálne bezpečné.

Dĺžka zákroku

Predpokladaná dĺžka zákroku je po dobu dvoch hodín. Počas toho vám lekár urobí rez v oblasti prsníka. Nemusíte sa báť. Ide o minimálne zásahy a jazvy budú skutočne neviditeľné.

Rekonvalescencia

Dĺžka hojenia je po dobu 14 dní. Nemali by ste vykonávať fyzickú aktivitu ani sa nejakým spôsobom namáhať. Dôležité sú tiež pravidelné prehliadky u lekára, ktorý bude kontrolovať váš stav. Ide však o trvalé riešenie, a tak žiadna ďalšia operácia nebude nutná. Množstvo žien sa obáva, že po augmentácii prsníkov nebude môcť dojčiť, avšak nie je to tak. Budete fungovať tak, ako doteraz len s väčším poprsím.

Dôležitá je komunikácia s lekárom, ktorý vám všetko vysvetlí a sám dobre vie, čo je pre vás najlepšie. Tak neváhajte a podstúpte tento jedinečný zákrok aj vy.

Čítané: 2712 x