Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Ako funguje podpora liečby pomocou svetla? Zoznámte sa so zariadením Zepter Bioptron

Datum: 11.02.2022

Svetlo je jednou z najdôležitejších súčastí života. Avšak, jeho prínosnom nie je len to, že vďaka nemu dokážeme vidieť. Vedci prišli na to, že môže mať viacero pozitívnych účinkov na ľudské zdravie.

biolampa Zepter

Vyvinuté tak boli špeciálne lampy, medzi ktoré patrí aj Zepter Bioptron. Ako takéto zariadenie funguje a prečo by ste o ňom mali vedieť aj vy?

Lampa Zepter Bioptron nie je klasickou lampou, ktorú si zavesíte na strop a bude vám svietiť po večeroch. Ide o unikátne zariadenie, ktoré dokáže generovať špecifické polarizované svetelné lúče. Biolampa Zepter sa jednoducho postaví na vhodný stojan a namieri sa na miesto na ľudskom tele, ktoré je zasiahnuté nejakým problémom – či už je to akné, zápal, opuch, prípadne hĺbková bolesť svalov či kĺbov.

Svetelné lúče osvetlia pokožku, no neostanú len na jej povrchu. Prejdú do hĺbky, čím stimulujú jednotlivé tkanivá a bunky. Dokonca, dokážu podporovať tvorbu kolagénu, ktorý je mimoriadne dôležitý pri regenerácii tkanív. Pravidelné ožarovanie problematických miest má za následok urýchlenie hojenia a zmiernenie bolesti.

Bioptron lampa cena – bude vhodná aj pre vás?

Unikátna biolampa Zepter sa využíva v špičkových zdravotníckych zariadeniach po celom svete. Napriek tomu, že ide o inovatívny švajčiarsky výrobok, jej cena je stále dostupná aj pre bežných ľudí. Teda, terapiu pomocou svetla si môžete dopriať aj sami doma, nemusíte neustále navštevovať špecialistu. Zakúpiť si viete napríklad model Bioptron Medall či Bioptron Pro1, ktorý je vhodný aj na domáce použitie.

Široký výber zariadení a príslušenstva

Samotná biolampa Bioptron môže byť obohatená aj o dodatočné príslušenstvo. Dostupné sú napríklad farebné filtre, ktoré rozširujú využiteľnosť lampy. Pokiaľ sortiment jedinečných zariadení Zepter zaujíma aj vás, neváhajte navštíviť web oficiálneho slovenského distribútora. Okrem lámp Zepter Bioptron na ňom nájdete aj čističky vzduchu a ďalšie zaujímavé produkty.

Čítané: 2920 x