Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech

VELY – KRÁSA ŽENY MÁ MNOHO PODÔB

Datum: 30.03.2022

Ženská krása a vitalita je témou, ktorá sa v spoločenskej diskusii objavuje už po stáročia ba až tisícročia. Ideály krásy sa menili tak, ako sa menila samotná spoločnosť.

Ženská krása a vitalita

V moderných dejinách sa tých ideálov vystriedalo niekoľko – od autentických ženských tvarov až po súčasnú „chirurgickú“ dokonalosť. Našťastie, dnes sa už vedú aj mnohé debaty o tom, že ženská krása je vecou vnútorného nastavenia, vyžarovania, harmónie a najmä výsledkom zdravého životného štýlu.

Ten napĺňame nielen pravidelným cvičením, kvalitným spánkom, vyváženou stravou, ale aj užívaním výživových doplnkov. Dnešný trh ponúka množstvo „zázračných“ aj celkom reálnych a spoľahlivých produktov. Pre užívateľov je ale okrem zloženia a kvality dôležitá aj forma, v ktorej telu prospešné látky prijímajú. V poslednom čase sa stále viac hovorí o gumenej forme vitamínov. Ide o veľmi komfortný spôsob užívania, nakoľko nám výživové doplnky v takejto podobe pripomínajú skôr pochúťku z detstva než nevyhnutnú dávku vitamínov.

Spoločnosť VELY prichádza na slovenský, český a maďarský trh s úplnou novinkou v oblasti výživových doplnkov. Ide o gumené vitamíny, ktoré sú určené výlučne ženám. Jedinečné portfólio vitamínov kopíruje život ženy v každom veku a životnom období. Cieľom VELY je upevniť ženské zdravie, prehĺbiť sebalásku a zvýrazniť ich jedinečnosť. Táto cesta sa začína už v tínedžerskom veku, kedy mladé dievčatá oveľa citlivejšie vnímajú svoj vzhľad. Vyrovnávajú sa s rôznymi zmenami, ako je začiatok menštruačného cyklu a s tým súvisiace nedokonalosti pleti, vlasov či nechtov – pre ne je určený rad s názvom Teen, obsahujúci najmä vitamíny D (rast), B12 (aktívny mozog, pamäť), ale aj jód (zdravá pleť) a vitamín E, D (imunitný systém). Dievčatá potrebujú nadobudnúť a upevňovať svoje sebavedomie, aby sa mohli stať silnými mladými ženami.

Aj tie však prechádzajú množstvom zmien. Je potrebné zamerať sa na vyrovnanie hormonálnej hladiny, ale aj zachovanie si fyzickej a psychickej sily. Rad vitamínov s názvom Twenty dopĺňa komplex vitamínov B (B2, B9, B12), vitamín C (na imunitu a proti starnutiu), D (na zdravie srdca) a ďalších látok ako vitamín A (zdravá pokožka) a kolagén (zdravé vlasy, nechty, pokožka). Mladá žena, ktorá pracuje na svojej kariére, má sklony občas na seba zabúdať, no náročnú prácu je dobré vyvažovať oddychom a dopriať si aktivity, ktoré podporia najmä sebalásku.

Životný kolobeh je procesom a progresom zároveň a nie je nič krajšie ako môcť odovzdať kúsok seba potomkom. Radostné očakávanie v období tehotenstva však so sebou prináša aj zvýšenú záťaž nielen na telo budúcej mamičky, ale aj jej psychiku, ktorá potrebuje byť v harmónii. Strach o zdravie dieťatka, strach z pôrodu a možných komplikácií, ale aj obavy, ako materstvo zmení partnerský život. Je toho veľa, o čom nastávajúce mamičky premýšľajú, no psychický stav závisí aj od toho fyzického. Je dobré, ak si ženy v tomto období dopĺňajú najmä kyselinu listovú, ktorá pomáha zmierňovať aj pocity nevoľnosti v prvom trimestri, ale aj ďalšie látky, ako vitamín D (pre imunitu, bunkové delenie), cholín (pre vývoj mozgu bábätka, proti abnormalitám na chrbtici), zinok (vlasy, pleť, nechty, kosti), selén (správne fungovanie štítnej žľazy a takisto chráni bunky pred oxidačným stresom).

Pozor však na vitamín A a E, ktorým je dobre sa vyhnúť. Všetko potrebné nastávajúce mamičky nájdu vo vitamínovom rade VELY s názvom Pregnant.

Život ženy sa v mnohom podobá na jazdu vlakom, ktorý sa raz ženie veľkou rýchlosťou, inokedy spomalí a zastavuje vo viacerých staniciach životných období. Zrelé ženy už vedia, že sa životom nemusia vždy bezhlavo rútiť, že niektoré veci za to jednoducho nestoja, no na druhej strane sa ich spoločenské roly menia a ich počet narastá. Manželka, matka, ešte stále dcéra svojich rodičov, ktorí čoraz viac potrebujú pomoc, a v neposlednom rade žena budujúca si kariéru. Pocit únavy, vyčerpania a vedomie, že naše telo starne nás občas privádza do emocionálnej nepohody. Je to však prirodzený jav, ktorému pomáha predchádzať aj rad vitamínov Mature. Nájdete v ňom komplex vitamínov B (B2, B9, B12 na náladovosť, lepší spánok, trávenie, energiu, nechty, vlasy, pokožku), vitamín D, ale aj čoraz viac potrebný jód (pre tvorbu energie a správnu tvorbu hormónov).

VELY jednoducho myslí na ženy v každom veku, nielen na ich potreby, ale aj sny a túžby, pretože to, ako sa cítime, vyžarujeme aj navonok. Skvelou správou je, že VELY výživové doplnky sú vhodné aj vegánky. Medzi naše vitamíny totiž patrí aj druh vytvorený na báze pektínu. No a bonus navyše? Určite stojí za zmienku, že výživové doplnky VELY sú eko-friendly produktom, pretože správať sa zodpovedne k sebe pre nás automaticky znamená, správať sa zodpovedne aj ku svojmu okoliu.

Dievčatá, baby, dámy, náš život je tak pestrý, občas hektický, občas dá zabrať či dokonca zabolí, ale je to jazda! Zaslúžime si počas nej aj pauzu, oddych, ale predovšetkým kvalitnú stravu, dostatok spánku a výživové doplnky. Také, ktoré našu vitalitu znásobia, úžasne chutia, voňajú a stanú sa súčasťou nášho actively, attractively, bravely životného štýlu – jednoducho VELY.

Čítané: 2514 x