Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

V Trnave vyrástla moderná chirurgická ambulancia

Datum: 22.11.2022

Nemáte dobré skúsenosti s poskytovaním zdravotníckych služieb na Slovensku? Nová ambulancia v Trnave nášmu zdravotníctvu napraví renomé. Navštíviť ju môžete s neurochirurgickými, očnými, ortopedickými aj chirurgickými problémami. 

V Trnave vyrástla moderná chirurgická ambulancia

Lekári so zlatými rukami

Nijaké vyšetrenie sa nám nespája s príjemnými pocitmi. Ak sa však ocitneme v modernom prostredí, kde nás vítajú štýlovo vybavené priestory a usmiaty personál, náš strach sa môže rozptýliť rovnako ako všetky negatívne myšlienky. Všetci lekári s moderným, no najmä ľudským prístupom ešte neodišli do zahraničia. Pár z nich vás čaká v novej klinike MEDICAN v Trnave. Práve tu môžete absolvovať chirurgický zákrok a na druhý deň ráno môžete byť po pozorovaní prepustený do domácej starostlivosti, prípadne naspäť vhupnúť do pracovného stereotypu. 

Behá vám zo sterilného nemocničného prostredia mráz po chrbte, zvlášť ak si predstavíte problémy a bolestivé vzlykanie ostatných pacientov? Na chirurgii v Trnave sa s nimi ani nemusíte stretnúť, izba, v ktorej vám venujú pooperačnú starostlivosť, je venovaná jedine vám, čím sa redukuje aj možnosť nechať sa od druhých nakaziť infekčným ochorením. Aj vy sa môžete nechať vyšetriť miniinvazívnymi laparoskopickými technikami. 30-ročné skúsenosti odborného personálu, nadštandardne vybavené chirurgické ambulancie, ako aj lôžkové izby sú zárukou spokojnosti každého pacienta.

Chirurgia v Trnave pre potreby moderných ľudí

Je jedno, aký chirurgický problém vás trápi, na chirurgii v Trnave ho odstránia nebolestivou cestou a tak, že príliš nezasiahnu do vášho komfortu alebo rýchleho životného štýlu. Už včera bolo neskoro? Nechajte profesionálov na chirurgii v Trnave vyriešiť vaše ťažkosti a do 24 hodín aj zabudnete, že ste nejaký zákrok absolvovali. Chirurgická klinika vykonáva laparoskopické operácie žlčníka, operácie slabinových prietrží, pupočných a brušných prietrží, prietrží v jazvách (operačne aj laparoskopicky vďaka 3D kamerovému systému EinsteinVision® od firmy Aesculap), operácie štítnej žľazy a iné. V moderných priestoroch kliniky MEDICAN v Trnave môže pacient absolvovať röntgenové vyšetrenie, magnetickú rezonanciu či rehabilitačné vyšetrenia. Táto komplexnosť vo vyšetrovacom procese je vítaná, či sa na klinike ocitnete ako pacient na chirurgii, očnom oddelení, oddelení neurochirurgie, alebo ortopédii. 

Páčilo by sa vám absolvovať liečbu v takomto modernom prostredí? Než sa pôjdete presvedčiť na vlastné oči, vyhľadáte konkrétneho odborníka a začnete riešiť svoj zdravotný problém, na kliniku je potrebné objednať sa telefonicky alebo e-mailom. Po dohodnutí osobného stretnutia sa môže zmeniť aj váš pohľad na slovenské zdravotníctvo. 





Čítané: 3054 x