Rozšírené hľadanie
Nedeľa 28. Apríl 2024 |
meniny má Jarmila

Prehľad najčítanejších článkov

20 let v Unii. Válek sečetl bonusy členství: Díky EU jsme ve zdravotnické lize mistrů Čítané: (14)

Blesk.cz 27.04.2024 13:15  Dvacet let členství naší země v Evropské unii je přínosem. Nelze ho však vnímat jen z pohledu dotací, výhod je podstatně víc. Podle ministra zdravotnictví Vlastimila Válka se Česko stalo například evropským lídrem ve screeningových programech odhalování rizik rakoviny.

Pri futbalovom štadióne v Dubnici nad Váhom vyrastie nový skatepark Čítané: (4)

TERAZ.sk 27.04.2024 12:30 Nový skatepark vyrastá na území pri workoutovom ihrisku vedľa futbalového štadióna.

Kysučanka Eva má originálnu prácu: Je z nej hodinová manželka! Čo všetko vám splní? Čítané: (4)

Čas.sk 27.04.2024 11:00 Dnes sa dá kúpiť všetko - prečo teda nie manželka? Takúto odvážnu otázku si položila Eva Micháleková z Kysúc, navliekla na seba legíny, tričko a s originálnou ponukou rozniesla letáky po okolí. Čerstvo rozvedená mama malej Dorotky sa v role samoživiteľky snažila skĺbiť prácu s rodinou, ako najlepšie vedela.

Moderátora zastihla mŕtvica v priamom prenose: Štáb sa nečinne prizeral, diváci sú pobúrení Čítané: (3)

Topky.sk - Zahraničné 28.04.2024 02:00 LONDÝN – Päťdesiatšesťročný moderátor Rageh Omaar zo spravodajského kanála ITV News počas živého vysielania bojoval s nevoľnosťami. Mal značné problémy s čítaním textu, čo u divákov vyvolalo obavy. Napriek viditeľným ťažkostiam televízia vysielanie neprerušila.

Rusko spustilo útok na plynárenské zariadenia, ktoré zabezpečujú dodávky do EÚ, tvrdí Zelenskyj Čítané: (3)

Topky.sk - Zahraničné 28.04.2024 02:00 KYJEV - Dnešný vzdušný útok ruských síl na energetickú infraštruktúru Ukrajiny cielil na plynárenské zariadenia, ktoré sú dôležité pre dodávky do Európskej únie. Podľa agentúry Reuters to uviedol ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.

Bez vodičáku unikal policajtom v Žiline. Mladík zastavil až po varovných výstreloch Čítané: (3)

Aktuality.sk 28.04.2024 01:02  Keď mladík vystúpil z auta, dal sa na útek. Následne 17-ročného Žilinčana zadržali a polícia zaistila vozidlo.

Zvrat v případu smrti Navalného . Špioni řekli, jaká byla Putinova role Čítané: (3)

Blesk.cz 27.04.2024 23:45  Americké tajné služby dospěly k závěru, že ruský prezident Vladimir Putin pravděpodobně přímo nenařídil zabít předáka ruské opozice Alexeje Navalného. Uvedl to dnes americký deník The Wall Street Journal . Navalnyj v Rusku patřil k nejostřejším Putinovým kritikům. Jeho spolupracovníci Putina viní, že nechal Navalného zavraždit, a uvedli, že na podporu svého tvrzení předloží důkazy, připomněla agentura Reuters.

Útok žraloka v dovolenkovém ráji: Paryba Peterovi poranila břicho, stehno i paži Čítané: (3)

Blesk.cz 27.04.2024 23:45  Měl odletět domů, místo toho skončil Brit Peter v nemocnici na karibském ostrově Tobago.  V poslední den dovolené ho v moři, asi jen 10 metrů od břehu, napadl žralok býčí. Muži vážně poranil ruku, nohu a břicho.

Zelenskyj: Rusové cílí na energetiku. V ohrožení mohly být i dodávky plynu do EU Čítané: (3)

Blesk.cz 27.04.2024 23:45  Dnešní vzdušný útok ruských sil na energetickou infrastrukturu Ukrajiny cílil na plynárenská zařízení, která jsou důležitá pro dodávky do Evropské unie. Podle agentury Reuters to uvedl ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.

Situace na frontě se zhoršuje, řekl šéf ukrajinské armády. Rusko postoupilo Čítané: (3)

iDnes - Zpravodajství 27.04.2024 22:15 Operační i strategická situace ukrajinských vojsk na frontě se má sklon zhoršovat. Velitel ukrajinské armády Oleksandr Syrskyj to v sobotu uvedl s tím, že o této skutečnosti informoval také západní spojence na virtuálním zasedání kontaktní skupiny pro Ukrajinu. Ruská armáda mezitím oznámila, že dobyla dvě vesnice v Doněcké oblasti a že dosáhla průlomu v ukrajinské obraně.

Michelko avizuje zmeny: Týkať sa majú tohto návrhu novely zákona! Súvisí to s umením Čítané: (3)

Čas.sk 27.04.2024 21:30 Poslanec Národnej rady SR Roman Michelko avizuje zmeny pri návrhu novely zákona o Fonde na podporu umenia . Na pozmeňujúcom návrhu sa dohodli koaličné strany. Chcú cez neho presadiť zvýšenie financií pre fond aj väčšie zastúpenie regiónov v rade fondu.

Americká Nebraska má za sebou ťažkú noc: Tornádo napáchalo veľké škody! To však nie je všetko… Čítané: (3)

Čas.sk 27.04.2024 21:30 Stredozápadom USA, najmä štátmi Nebraska a Iowa, sa v noci na sobotu prehnalo ničivé tornádo, ktoré sa podľa dostupných zaobišlo bez obetí na životoch, úrady však evidujú zranených. Tornádo napáchalo veľké materiálne škody a spôsobilo aj výpadky v dodávkach elektriny u tisícov odberateľov.

Roman Michelko ohlásil navýšenie Fondu na podporu umenia: 10 miliónov eur na TOTO! Čítané: (3)

Topky.sk - Domáce 27.04.2024 21:30 BRATISLAVA - Poslanec Národnej rady SR Roman Michelko avizuje zmeny pri návrhu novely zákona o Fonde na podporu umenia . Na pozmeňujúcom návrhu sa dohodli koaličné strany. Chcú cez neho presadiť zvýšenie financií pre fond aj väčšie zastúpenie regiónov v rade fondu. Opozičné PS si podľa poslankyne parlamentu Zuzany Števulovej počká na znenie návrhu a stanovisko k nemu zaujme potom. Uviedli to v diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy.

Ministerstvo spravodlivosti od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom Čítané: (3)

Topky.sk - Domáce 27.04.2024 21:30 BRATISLAVA - Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom. Systém elektronického monitoringu v súčasnosti eviduje 511 osôb, z toho 467 kontroluje a 44 osôb je chránených so zákazom priblíženia sa. Informovala hovorkyňa MS SR Lucia Hurajtová.