Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav
Fitness plán: Ako často je treba cvičiť?

28.06.2017 12:38 Toto je častá otázka, ktorá trápi väčšinu začiatočníkov, ktorí by aj chceli cvičiť, ale nevedia ako, ani ako často. Ako často teda cvičiť, aby vaše cvičenie malo zmysel a ukázali sa reálne výsledky? Domáci fitness po vašom Na úvod rada nad zlato: Každý pohyb sa ráta. Ak ale chcete cvičením dosiahnuť badateľné výsledky v dohľadnom ... Príspevok Fitness plán: Ako často je treba cvičiť? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Spoznajte technológie budúcnosti v bývaní

26.06.2017 14:08 Nielen telefóny sú smart – rovnaký prívlastok majú v súčasnosti aj byty či kancelárie. Bývanie, ktoré využíva výhody moderných technológií, nie je hudbou budúcnosti. Práve naopak, v Bratislave vyrastajú novostavby, ktoré svojim budúcim obyvateľom sľubujú vysoký životný štandard, bezpečie a pohodlie práve vďaka moderným aplikáciám. Priekopníkom je napríklad developerská spoločnosť DOAS. Žalúzie ovládané cez telefón ... Príspevok Spoznajte technológie budúcnosti v bývaní zobrazený najskôr Pisem.sk.

Potlač tričiek sublimáciou

22.06.2017 14:06 Chceli by ste si doma vyrábať tričká s vlastnými motívmi a nápismi? Ideálna cesta, ako sa pustiť do drobného podnikania s módou alebo ako z času na čas potešiť seba a svojich blízkych originálnym kúskom oblečenia. Sublimácia pre žiarivé farby Táto technológia tlače sa s obľubou využíva nielen na tričká, ale tiež na rôzne reklamné predmety, ako sú vizitky, hrnečky, zapaľovače ... Príspevok Potlač tričiek sublimáciou zobrazený najskôr Pisem.sk.

Ako mať úspešný e-shop

22.06.2017 14:06 Ak popri všetkých podnikateľských aktivitách nestíhate svoju pozornosť zameriavať aj na online predaj, nezúfajte. Našťastie sú tu odborníci, ktorí sa postarajú o to, aby bol váš e-shop obľúbený a úspešný. Hra so štruktúrou webu Viacerí úspešní predajcovia s nami budú zaiste súhlasiť, keď povieme, že takmer za polovicou ich zisku stojí dobré fungovanie ich e-shopu. Ak ste si ... Príspevok Ako mať úspešný e-shop zobrazený najskôr Pisem.sk.

Výber vhodného matraca je častá dilema

22.06.2017 14:06 Určite nám dáte za pravdu, že s výberom postele úzko súvisí aj výber vhodného matraca. Ten prispôsobujeme nielen typu roštu, ale tiež veľkosti postele či nášmu zdravotnému stavu. Pozrime sa spolu na to, aké máte možnosti. Matrace pre deti i chorých Keď si zakúpite celočalúnenú posteľ, z výberu matraca a roštu si ťažkú hlavu robiť nemusíte. Tieto ... Príspevok Výber vhodného matraca je častá dilema zobrazený najskôr Pisem.sk.

Masáž, na ktorú nezabudnete

21.06.2017 15:32 Čo si predstavíte pri slove masáž? Každý zrejme predstaví bolesti chrbta, krku, stuhnuté svalstvo a následne príjemnú masáž. Možno vám napadne masáž, ktorú ste len nedávno absolvovali. Masáž je skvelá zdravotná metóda, ako udržať vašu telesnú schránku zdravú. Na masáže by ste mali chodiť aj preventívne a predchádzať akýmkoľvek bolestiam či ťažkostiam. V ... Príspevok Masáž, na ktorú nezabudnete zobrazený najskôr Pisem.sk.

Tvorte webstránky rýchlo a jednoducho

16.06.2017 16:34 Vravíte si, že to nie je možné? Že váš kamarát, ktorý programuje, sedí pri počítači dlhé hodiny a aj tak to poriadne nevie? Teraz ho môžete predbehnúť. Programovanie ako také určite nie je jednoduchá záležitosť. Na svete dnes existuje obrovské množstvo programovacích jazykov. A keď si jeden z tých najpoužívanejších zvolíte ako jazyk, v ktorom ... Príspevok Tvorte webstránky rýchlo a jednoducho zobrazený najskôr Pisem.sk.

Stravné lístky a ich výhody: Čo by ste mali vedieť

13.06.2017 15:30 Čo sú stravné lístky, aké majú výhody a dajú sa prispôsobiť podľa potrieb konkrétneho zamestnávateľa? Aj na tieto otázky nájdete odpoveď v stručnom predstavení týchto kupónov, pomocou ktorých sa najete a nakúpite v tisíckach zariadení na Slovensku. Čo sú stravné lístky Môžete ich poznať aj pod menom stravovacie poukážky či gastrolístky a slúžia ako rýchly ... Príspevok Stravné lístky a ich výhody: Čo by ste mali vedieť zobrazený najskôr Pisem.sk.

Praktické využitie verzus štýlovosť nábytku z kovu a plechu

04.06.2017 14:36 Tradičná plechová skriňa, kto by ju niekde niekedy nevidel? Sú našou súčasťou prakticky od detstva. Mnohí sme na ne narazili už v škole, ďalší na plavárňach či šatniach v práci. Sú skrátka všade tam, kde je vyžadovaná praktickosť a bezpečnosť nábytku. Čoraz viac však plech a kov na nábytku vyhľadávame aj v súkromí. Prečo sa ... Príspevok Praktické využitie verzus štýlovosť nábytku z kovu a plechu zobrazený najskôr Pisem.sk.

Povinnosť vypracovania bezpečnostného projektu

04.06.2017 14:36 Hlavným cieľom bezpečnostného projektu je zabezpečiť ochranu tých najrizikovejších osobných údajov. Kedy je teda potrebné ho vypracovať? Ochrana osobných údajov je citlivá téma Primerané zabezpečenie osobných údajov bola a stále je veľmi citlivou témou. Keďže v súčasnej dobe snáď všetci niekde uvádzame osobné údaje, je na mieste obava z ich zneužitia. Aj kvôli prípadným rizikám ... Príspevok Povinnosť vypracovania bezpečnostného projektu zobrazený najskôr Pisem.sk.

Dámska peňaženka: Čo pre ženu znamená?

04.06.2017 14:36 Povedzme si rovno, peňaženka je pre väčšinu žien omnoho viac, než len odkladací priestor na peniaze a karty. Je to totiž aj módny doplnok, akási zmenšená verzia kabelky. Aj ňou žena svetu prezrádza, čo sa jej páči, aký má vkus a či je pre ňu dôležitejší dizajn alebo funkčnosť peňaženky. Do ktorej skupiny žien patríte ... Príspevok Dámska peňaženka: Čo pre ženu znamená? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Pripravte sa na konferenciu aj banket

01.06.2017 16:09 Na dobrý chod vašej prevádzky nestačí zamestnávať kvalifikovaný personál v kuchyni či za barovým pultom. Pokiaľ túžite pred svojimi klientmi zažiariť a prilákať ich k sebe ešte viac, zamyslite sa nad usporadúvaním konferencií či banketov. Poradíme vám, aký nábytok si k tomu zaobstarať. Moderný konferenčný nábytok Poslúžiť hosťom niečím viac, ako je len šálka kávy či teplý obed, sa ... Príspevok Pripravte sa na konferenciu aj banket zobrazený najskôr Pisem.sk.