Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
Fitness plán: Ako často je treba cvičiť?

29.08.2017 00:34 Toto je častá otázka, ktorá trápi väčšinu začiatočníkov, ktorí by aj chceli cvičiť, ale nevedia ako, ani ako často. Ako často teda cvičiť, aby vaše cvičenie malo zmysel a ukázali sa reálne výsledky? Domáci fitness po vašom Na úvod rada nad zlato: Každý pohyb sa ráta. Ak ale chcete cvičením dosiahnuť badateľné výsledky v dohľadnom ... Príspevok Fitness plán: Ako často je treba cvičiť? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Spoznajte technológie budúcnosti v bývaní

27.08.2017 01:06 Nielen telefóny sú smart – rovnaký prívlastok majú v súčasnosti aj byty či kancelárie. Bývanie, ktoré využíva výhody moderných technológií, nie je hudbou budúcnosti. Práve naopak, v Bratislave vyrastajú novostavby, ktoré svojim budúcim obyvateľom sľubujú vysoký životný štandard, bezpečie a pohodlie práve vďaka moderným aplikáciám. Priekopníkom je napríklad developerská spoločnosť DOAS. Žalúzie ovládané cez telefón ... Príspevok Spoznajte technológie budúcnosti v bývaní zobrazený najskôr Pisem.sk.

Potlač tričiek sublimáciou

23.08.2017 00:08 Chceli by ste si doma vyrábať tričká s vlastnými motívmi a nápismi? Ideálna cesta, ako sa pustiť do drobného podnikania s módou alebo ako z času na čas potešiť seba a svojich blízkych originálnym kúskom oblečenia. Sublimácia pre žiarivé farby Táto technológia tlače sa s obľubou využíva nielen na tričká, ale tiež na rôzne reklamné predmety, ako sú vizitky, hrnečky, zapaľovače ... Príspevok Potlač tričiek sublimáciou zobrazený najskôr Pisem.sk.

Ako mať úspešný e-shop

23.08.2017 00:08 Ak popri všetkých podnikateľských aktivitách nestíhate svoju pozornosť zameriavať aj na online predaj, nezúfajte. Našťastie sú tu odborníci, ktorí sa postarajú o to, aby bol váš e-shop obľúbený a úspešný. Hra so štruktúrou webu Viacerí úspešní predajcovia s nami budú zaiste súhlasiť, keď povieme, že takmer za polovicou ich zisku stojí dobré fungovanie ich e-shopu. Ak ste si ... Príspevok Ako mať úspešný e-shop zobrazený najskôr Pisem.sk.

Výber vhodného matraca je častá dilema

23.08.2017 00:08 Určite nám dáte za pravdu, že s výberom postele úzko súvisí aj výber vhodného matraca. Ten prispôsobujeme nielen typu roštu, ale tiež veľkosti postele či nášmu zdravotnému stavu. Pozrime sa spolu na to, aké máte možnosti. Matrace pre deti i chorých Keď si zakúpite celočalúnenú posteľ, z výberu matraca a roštu si ťažkú hlavu robiť nemusíte. Tieto ... Príspevok Výber vhodného matraca je častá dilema zobrazený najskôr Pisem.sk.

Prečo sú startupy tak populárne

01.08.2017 15:10 Startup v dnešnej dobe zažíva najväčší boom od svojho vzniku, za ktorý bola považovaná Internetová horúčka v rokoch 1996-2001. Čo zaujímavé môže priniesť a čím si získal svoju popularitu? Startup označuje ešte len vznikajúci projekt, ktorý má do sveta priniesť niečo prelomové, ale zároveň dostupné pre masy, či nadšencov. Na to, aby uspel, idea produktu ... Príspevok Prečo sú startupy tak populárne zobrazený najskôr Pisem.sk.

Ako vybaviť šatňu?

01.08.2017 10:40 Vybavujete šatňu pre vašich klientov, alebo zamestnancov? Aj keď v prípade klientov bude požiadavka na estetickú stránku veci azda o niečo vyššia, čo sa týka typu vybavení, bude to veľmi podobné. V prvej rade je dôležité uvedomiť si pár základných vecí, potom už bude zariaďovanie šatne hračka. Ako na to, vám poradíme v tomto článku. Ako začať? Skôr než ... Príspevok Ako vybaviť šatňu? zobrazený najskôr Pisem.sk.