Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
Kapela P.O.D. príde zahrať do Pezinka, na Slovensku bude mať svoju premiéru

29.02.2020 22:00  Americká kapela P.O.D. príde po prvýkrát odohrať svoj koncert aj na Slovensko. V roku 2001 tu mali odohrať koncert v rámci svojho turné po Európe, ale kapela kvôli bankrotu agentúry koncert nakoniec neodohrala a celé turné zrušila! P.O.D. patrí k obľúbeným nu-metalovým kapelám z 90-rokov podobne ako Limp Bizkit, Korn, či Linkin Park a má The post Kapela P.O.D. príde zahrať do Pezinka, na Slovensku bude mať svoju premiéru appeared first on music ZONE.

Martin Kráľ spojil dva veľké hlasy v skladbe Bejby

29.02.2020 09:03  Už dlhšiu dobu na hudobnej scéne pribúdajú kvalitní producenti a skladatelia. Po poslednom úspešnom albume „Tvárou v tvár životu“ sa k nim zaslúžene pridal aj klavírny skladateľ Martin Kráľ. Novou emotívnou skladbou „BEJBY“ spojil slovenskú rockovú legendu – Paľa Drapáka a úspešnú muzikálovú herečku – Lenku Rakárovú alias LeRu. Skladba dostala netradičný až infantilný názov, no nie je za The post Martin Kráľ spojil dva veľké hlasy v skladbe Bejby appeared first on music ZONE.

Green Day zrušili turné po Ázií kvôli koronavírusu

28.02.2020 21:06  Americká kapela Green Day zrušila koncerty v Ázií kvôli rozvíjajúcemu sa koronavírusu. Kapela prisľúbila, že koncerty odohrajú hneď ako to bude možné. Green Day mali v Ázií vystúpiť už 8. marca spolu s kapelami Fall Out Boy a Weezer. Koronavírus, ktorý je podobný SARS, ovplyvňuje pľúca a dýchacie cesty a môže spôsobiť kašeľ, dýchavičnosť a The post Green Day zrušili turné po Ázií kvôli koronavírusu appeared first on music ZONE.

Medial Banana a Polemic vyrážajú na spoločné turné

28.02.2020 21:06  Obľúbené kapely Polemic a Medial Banana už v marci vyrážajú na spoločné turné ‘Staré časy Tour’, ktoré nedávno úspešne zahájili vypredaným koncertom v Prahe. Veľkolepú show postupne predstavia v siedmich slovenských mestách a spoločne vystúpia aj v Brne.Upútavku tohto vydareného hudobného spojenia mali fanúšikovia možnosť zažiť už počas minuloročného festivalu Uprising. “Na pódiu bola perfektná The post Medial Banana a Polemic vyrážajú na spoločné turné appeared first on music ZONE.

Do Bratislavy príde 28. ročník festivalu bluesovej hudby Livin´ Blues 2020

28.02.2020 21:06  Už po 28- krát sa stretnú priaznivci bluesu a rhythm and bluesu na festivale Livin´ Blues 2020 v Dome kultúry Lúky! Na podujatí privítame v sobotu 14. marca 2020 päticu hudobných skupín s hudobníkmi z Veľkej Británie, Nemecka, Česka, Slovenska, Rakúska a Senegalu. Medzi účinkujúcimi určite nájdete svojich obľúbených hudobníkov, no šance sú, že veľmi rýchlo spoznáte The post Do Bratislavy príde 28. ročník festivalu bluesovej hudby Livin´ Blues 2020 appeared first on music ZONE.

20. ročník festivalu Žákovic Open bude venovaný Ďuďovi

28.02.2020 21:06  Žákovic Open chystá jubilejný 20-ty ročník! Jeden z najobľúbenejších rodinných festivalov v prekrásnej Bošáckej doline pripravil pre fanúšikov opäť fantastický program. 31. júla až 1. augusta v Trenčianskych Bohuslaviciach po prvýkrát vystúpia Horkýže Slíže, ale aj legendárna skupina Bez ladu a skladu. Nebudú chýbať ani domáci headlineri HEX a kapely Para, Le Payaco, Medial Banana, The Youniverse, Hudba z Marsu, The post 20. ročník festivalu Žákovic Open bude venovaný Ďuďovi appeared first on music ZONE.

Kapela 2 VoiSis vydáva videoklip k víťaznej piesni Košického zlatého pokladu

28.02.2020 21:06  Členovia skupiny 2 VoiSis nenechávajú nič na náhodu a pilne pracujú na tom, aby svoju hudbu ukázali Slovensku. Ide v poradí už o druhý videoklip, ktorý kapela vydala od víťazstva v prestížnej autorskej súťaži organizovanej RTVS Košice a mladí muzikanti neplánujú zastaviť. Košickí hudobníci na čele s dvoma krásnymi speváčkami Soňou a Luciou sa rozhodli natočiť videoklip k piesni „Posledný krát“ netradičným spôsobom. Kapela The post Kapela 2 VoiSis vydáva videoklip k víťaznej piesni Košického zlatého pokladu appeared first on music ZONE.

La Gioia naspievali v Kuvajte duet s miestnou Superstar

28.02.2020 21:06  V minulom roku vystúpilo slovenské trio La Gioia v kultúrnom programe v Kuvajte. Skupina, pre ktorú je rok 2020 dvanástym rokom na pôde slovenskej i zahraničnej hudobnej scény, po sérii minuloročných vypredaných koncertoch,  začína vo veľkom  štýle – spoluprácou s Veľvyslanectvom SR v Kuvajte. Práve ono iniciovalo duet  medzi slovenskou speváckou skupinou La Gioia a kuvajtskou speváčkou Amirou Azzam, ktora je miestnou The post La Gioia naspievali v Kuvajte duet s miestnou Superstar appeared first on music ZONE.

Headliner festivalu Topfest odhalený, prídu SUM 41

28.02.2020 14:09  Kanadská rocková kapela SUM 41 vznikla v roku 1996. Už v roku 2001 vydali svoj debutový album All Killer, No Filter. Najväčší úspech dosiahla kapela po vydaní singlu Fat Lip, ktorý sa umiestnil na 1: mieste v americkom rebríčku Modern Rock Tracks a dodnes patrí k najúspešnejším singlom.  Za debutový album získala kapela SUM 41 The post Headliner festivalu Topfest odhalený, prídu SUM 41 appeared first on music ZONE.

Topfest zajtra predstaví veľkého headlinera!

27.02.2020 19:06  Sedemnásty ročník obľúbeného rockového festivalu Topfest sa nezadržateľne blíži a s ním aj množstvo interpretov na ktorých sa návštevníci môžu tešiť! Organizátori lákajú na to najlepšie čo československá hudobná scéna ponúka. Akoto už býva zvykom, väčšina návštevníkov čaká na moment, akého headlinera organizátori predstavia. V minulosti sa na Topfeste predstavili headlineri ako Thirty Seconds To Mars, Slash featuring The post Topfest zajtra predstaví veľkého headlinera! appeared first on music ZONE.

Michal Pavlíček príde po rokoch do Prešova aj s novým albumom

25.02.2020 20:02  Gitarový virtuóz a skladateľ Michal Pavlíček predstaví už tento utorok 25.2. v prešovskom Stromoradí svoj aktuálny album Pošli to tam. Člen legendárneho Pražského Výběru, Stromboli, BSP a Supergroup priznáva, že väčšina materiálu bola zložená pre aktuálnu nahrávku. Niekoľko ďalších piesní je z minulosti. Napríklad skladba Odcházení je pre neho zásadná, pretože je spomienkou na Václava Havla. Album je však The post Michal Pavlíček príde po rokoch do Prešova aj s novým albumom appeared first on music ZONE.

Mladá speváčka Luci vydáva svoj debutový singel

25.02.2020 20:02  Za mladým objavom stojí producent Andrej Hruška, známy zo spoluprác so Celeste Buckingham, Luciou Bílou, Majkom Spiritom a inými. Jeho portfólio je zárukou, že sa na hudobnej scéne objavila talentovaná speváčka, skladateľka a textárka. Prvý singel, ktorý mal premiéru 23. februára je o identite človeka, ktorý hľadá svoje vlastné ja. „Ak nepoznáme seba, sme len The post Mladá speváčka Luci vydáva svoj debutový singel appeared first on music ZONE.

Limp Bizkit opäť mieria na Slovensko, tentokrát prídu do Bratislavy

24.02.2020 10:31  Na prelome milénia podľahla celá generácia nu-metalovému šialenstvu, ktoré mala na svedomí americká skupina Limp Bizkit! Kapela predala vyše 40 miliónov albumov a bola nominovaná na cenu Grammy. V roku 2019 kapela Limp Bizkit potešila aj slovákov a zavítala do Serede a Košíc. Spevák Fred Durst slovenským fanúšikom odkazuje: “Ak ste aj zažili vo svojom živote veľa dobrých koncertov, The post Limp Bizkit opäť mieria na Slovensko, tentokrát prídu do Bratislavy appeared first on music ZONE.

Ako by dnes vyzeral frontman kapely Nirvana Kurt Cobain?

24.02.2020 10:31  Nirvana bola americká rocková kapela, ktorú založili Kurt Cobain a Krist Novoselic v roku 1987 v Aberdeene v štáte Washington. Nirvana patrí medzi najvplyvnejšie kapely 90. rokov 20. storočia! V Nirvane sa za roky vystriedalo niekoľko bubeníkov a posledným z nich bol Dave Grohl, ktorý neskôr založil kapelu Foo Fighters. 24. septembra 1991 sa trojici The post Ako by dnes vyzeral frontman kapely Nirvana Kurt Cobain? appeared first on music ZONE.

Prieskum ukázal, v akom veku ľudia objavia svoju obľúbenú hudbu

23.02.2020 17:06  Každý deň vychádza po celom svete obrovské množstvo skvelej hudby. Väčšinou to však býva tak, že po určitom čase sa vždy vrátime späť k tým istým veciam, ktoré sme počúvali už od nepamäti. Prieskum, ktorý sa uskutočnil na stránkach spoločnosti TickPick, ktorá predáva lístky na rôzne podujatia, zistil približný vek, kedy človek objaví svoju obľúbenú The post Prieskum ukázal, v akom veku ľudia objavia svoju obľúbenú hudbu appeared first on music ZONE.