Rozšírené hľadanie
Nedeľa 5. Máj 2024 |
meniny má Lesana
Somavedic eliminuje vplyv elektrosmogu a 5G

23.03.2020 18:38 Viete čo všetko dokáže ovplyvniť elektromagnetický smog, ktorý sa uvoľňuje do prostredia pri používaní mobilných telefónov, bezdrôtového internetu, počítačov, televízorov, z domácich elektrospotrebičov, radarov, satelitov a z mnohých ďalších zariadení? Moderné technické vymoženosti nám síce uľahčujú život, no zároveň nás zahlcujú elektromagnetickým smogom, ktorý ľudskému zdraviu určite neprospieva. Pre lepšiu predstavu si pozrite video o účinkoch elektrosmogu. Príspevok Somavedic eliminuje vplyv elektrosmogu a 5G zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Zvieracie pytačky

18.03.2020 17:02 Zachovanie druhu nie je tak jednoduchá záležitosť, ako by sa mohlo zdať. Obyčajné stretnutie samčeka a samičky niekedy nestačí. Preto si príroda vytvorila mnohé spôsoby, aby sa jeden druhému zapáčili. Rozmnožovanie nie je iba jednoduchý akt párenia, predchádza mu strastiplná cesta, ktorá niekedy zahŕňa boj s protivníkom, dlhé cestovanie, tance. Navyše zvieratá sú v tomto období menej obozretné, Príspevok Zvieracie pytačky zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Prvá pomoc alternatívnymi spôsobmi

18.03.2020 17:02 Rôzne zranenia a úrazy je potrebné liečiť klasickým spôsobom, avšak môžete použiť aj alternatívne metódy ako doplnok k bežným spôsobom ošetrenia. Predstavíme vám niekoľko spôsobov, ako vám arómaterapia alebo bylinná liečba pomôže zmierniť bolesť a zahojiť rany. Rezné rany Rezné rany by mali byť v prvom rade vyčistené a prekryté náplasťou a obväzom, aby ste zastavili krvácanie. Arómaterapia – Ranu vymyte Príspevok Prvá pomoc alternatívnymi spôsobmi zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Meditácia

18.03.2020 17:02 Dnešný svet je plný zhonu, stresu, náročných rozhodovaní. Popri tom všetkom nám hrozia rôzne ochorenia ako rakovina alebo srdcovo-cievne problémy.  Zbavenie sa stresu je na jednej strane vynikajúca prevencia voči chorobám, ale taktiež pomôže aj v medziľudských vzťahoch a v práci. Jednou z veľmi účinných metód ako sa upokojiť po náročnom dni alebo pred závažnými rozhodovaniami, je meditácia. Nie Príspevok Meditácia zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Homeopatia – liečba bez vedľajších účinkov

18.03.2020 17:02 V poslednej dobe sa často stretávame s polemikou, dokonca až s odmietaním bežných liekov a postupov. V tejto súvislosti sa stretávame s pojmom homeopatia. Pred tým, ako sa rozhodneme pre určitú liečbu, je treba zistiť, čo to vlastne homeopatia je. Homeopatia je systém celostnej medicíny, ktorý vyvinul nemecký lekár Samuel Hahnemann . Homeopatia ako holistický prístup berie do Príspevok Homeopatia – liečba bez vedľajších účinkov zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Alexandrova technika

18.03.2020 17:02 Jednou z metód ako si udržiavať zdravie a vitalitu je Alexandrova technika. Je vhodná pre ľudí každého veku a konštitúcie. Pozostáva z konceptov ako sú spôsoby držania tela, základné postoje a pohyby. Aj keď sa nejedná o zložité pozície, je dôležité, aby ste na začiatku mali odborné vedenie.  Keď sa techniky naučíte, môžete cvičiť aj sami doma. Aby vám táto Príspevok Alexandrova technika zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Ajurvéda – starobylá veda života

18.03.2020 17:02 Slovo ajurvéda ste už určite aspoň raz počuli. A už iste viete, že má niečo spoločné so zdravím. Čo to však presne je? V doslovnom preklade ajurvéda znamená „veda života“ a v Indii sa praktikuje už viac ako 3000 rokov. Sanskrtské slovo véda znamená vedomosti, poznanie, slovo ayus znamená život. Ide o celostné chápanie zdravia a života. Systém ajurvédy učí, že Príspevok Ajurvéda – starobylá veda života zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Čo robiť doma – využite voľný čas plnohodnotne

18.03.2020 17:02 V tomto období zodpovedne ostávame doma. Je uvoľnením pozrieť si svoj obľúbený seriál alebo film, ale určite sa vám nebude chcieť stráviť všetok čas na gauči pozeraním televízie alebo na internete. Tento čas môžete využiť na rôzne zmysluplné činnosti, na ktoré bežne čas nemáte. Aj keď práve prežívame strašidelné týždne, počas ktorých sa musíme správať maximálne Príspevok Čo robiť doma – využite voľný čas plnohodnotne zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Veľkonočné tradície a zvyky vo svete, ktoré vás možno prekvapia

17.03.2020 12:34 Veľká noc je za dverami a mnohí z vás sa tešia nielen na stretnutie s rodinou a dobré jedlo, ale aj na naše tradície. Slovensko je krajinou nádherných veľkonočných zvykov, ktoré si uchovávame už po storočia. Veľkonočná šibačka, pestrofarebné kraslice, baranček. Nahliadnite s nami do zvláštnych zvyklostí niektorých krajín a možno si tie naše budete vážiť ešte viacej. Rusko Veľká noc Príspevok Veľkonočné tradície a zvyky vo svete, ktoré vás možno prekvapia zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Dlhodobé sedenie v práci je pre človeka rovnako nebezpečné, ako fajčenie

16.03.2020 20:09 Možno sa vám to bude zdať ako pritiahnuté za vlasy, no sedavé zamestnanie je rovnako nebezpečné, ako samotné fajčenie. Hoci ide o iné zdravotné komplikácie, sedavé zamestnanie netreba v žiadnom prípade podceňovať. Riešením je ergonomická stolička Telo človeka nie je prispôsobené na to, aby dlhé hodiny dokázalo sedieť na jednom mieste. Hoci to niektorí ľudia dlhú Príspevok Dlhodobé sedenie v práci je pre človeka rovnako nebezpečné, ako fajčenie zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Príslušenstvo k posteliam. Na detailoch naozaj záleží

16.03.2020 18:00 Pri kúpe postele by ste mali uvažovať aké doplnky a príslušenstvo k nim zvolíte. Pre najvyšší komfort je potrebné doladiť všetky detaily. Sústreďte sa preto na výber roštov, matracových chráničov, paplónov a vankúšov. Posteľné rošty Rošty sú dôležité z hľadiska stability matraca a celej postele. Môžete si vybrať z viacerých druhov roštov. Pevné rošty musia mať latky od seba vzdialené maximálne Príspevok Príslušenstvo k posteliam. Na detailoch naozaj záleží zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

FLYFIT. Cvičenie vo vzduchu pre dokonalé držanie tela a krásnu postavu

16.03.2020 10:41 Túžite po krásnej postave bez zbytočného zaťaženia kĺbov? Možno by ste mali vyskúšať cvičenie s názvom Flyfit. Chceme vás uistiť, že sa pri ňom nebudete nudiť a celkom iste sa dopracujete vďaka nemu ku krásnej postave. Dajte zbohom stereotypným pohybom pri nudných druhoch cvičenia a zároveň zelenú krásnej postave a zdravému telu. Prečo cvičenie Flyfit Cvičenie Flyfit je jedným Príspevok FLYFIT. Cvičenie vo vzduchu pre dokonalé držanie tela a krásnu postavu zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Ako ľudí ovplyvňuje nekontrolovaný prísun informácií?

14.03.2020 12:38 Každý náš deň je plný informačného hluku. Obklopuje nás doslova odvšadiaľ: sociálne siete, internet, televízia, rádio. Ako nás to ovplyvňuje? Za posledných cca 100 rokov nastali vo svete fascinujúce zmeny a jeden z nových javov je nepretržitý prístup k informáciám.  Služby ako je vyhľadávanie cez Google používame automaticky bez rozmýšľania. Stovky terabajtov informácií, kníh, časopisov, výskumu, o akých sa Príspevok Ako ľudí ovplyvňuje nekontrolovaný prísun informácií? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

3 zdravé dezerty, ktoré si zvládnete pripraviť doma

14.03.2020 12:38 Mnohí ľudia si myslia, že pri cvičení alebo trénovaní si nesmú dať žiaden zákusok. Takéto odopieranie si často skončí následným porušením tohto pravidla. A pritom niekedy stačí len recept upraviť a tradičné prísady, ktoré idú do zákusku, nahradiť zdravšou alternatívou. Dezert potom obsahuje menej cukru a kalórií a naopak viac bielkovín a iných živín. Samozrejme aj tu platí, že všetkého Príspevok 3 zdravé dezerty, ktoré si zvládnete pripraviť doma zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Borovicové ihličie ako vitamínová bomba

14.03.2020 10:45 Aj keď si to často neuvedomujeme, okolo nás rastie veľké množstvo stromov a rastlín s liečivými vlastnosťami. Na Slovensku máme veľké množstvo ihličnatých stromov, medzi ktoré patrí aj borovica. Borovica žije dvesto až tristo rokov. Rastie do výšky až 40 – 50 metrov. Borovicové ihličie žije asi dva roky a počas tejto doby sa v ňom akumuluje obrovské množstvo užitočných Príspevok Borovicové ihličie ako vitamínová bomba zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.