Rozšírené hľadanie
Sobota 4. Máj 2024 |
meniny má Florián
Clásica San Sebastian preview: Favoriti z Tour mieria za teplom

31.07.2019 10:12 Nestačili sme si ani vydýchnuť a máme tu ďalšie World Tour preteky. San Sebastian už ako tradične ponúkne klasikárskych 227 kilometrov. V teplom počasí to cyklisti nebudú mať jednoduché, no domáca enkláva jazdcov to bude mať ako výhodu. Začiatok a koniec bude v meste San Sebastian. Toto mesto leží na severe Španielska, iba kúsok od … Continued The post Clásica San Sebastian preview: Favoriti z Tour mieria za teplom appeared first on Cyklonews.sk.

Medzi dvoma oceánmi. Peter Sagan sa predstaví na netradičnom podujatí v Paname

30.07.2019 21:30 Po Tour de France sa rozbieha aj kolotoč exhibičných pretekov, kritérií a rôznych propagačných podujatí. Víťaz júlovej Grand Tour Egan Bernal  sa v žltom drese predstavil fanúšikov a sponzorom v belgickom Aalst a zajtra si otočí „povinnú jazdu“ v Roeselare. Belgicko je pre tím, personál celkom blízko od Paríža, no taký Peter Sagan  si zvolil iný typ … Continued The post Medzi dvoma oceánmi. Peter Sagan sa predstaví na netradičnom podujatí v Paname appeared first on Cyklonews.sk.

Víťaz Tour de France Egan Bernal oslavuje s krištáľovou trofejou, ktorú navrhlo ŠKODA AUTO

29.07.2019 19:30 Alain Favey, člen predstavenstva spoločnosti ŠKODA AUTO za oblasť predaja a marketingu, odovzdal na Champs-Élysées pohár víťazovi bodovej klasifikácie Petrovi Saganovi České sklárske umenie „designed by ŠKODA Design“: krištáľové trofeje sú poctou tradičnému brúsenému vzoru s názvom „Spitzstein“ ŠKODA AUTO na Tour de France už šestnástykrát v žiari reflektorov ako oficiálny hlavný partner Automobilka je … Continued The post Víťaz Tour de France Egan Bernal oslavuje s krištáľovou trofejou, ktorú navrhlo ŠKODA AUTO appeared first on Cyklonews.sk.

Od roku 2012 nezastaviteľný. Ako vyhrával Peter Sagan v bodovacej súťaži

29.07.2019 14:35 Peter Sagan už od roku 2012 dominuje v bodovacej súťaži o zelený dres na najslávnejších etapových pretekoch sveta – Tour de France. Niekoľkonásobným ziskom druhého najprestížnejšieho dresu na Tour a víťazstvom v 12 etapách sa natrvalo zapísal do histórie „Starej Dámy“. Na pódiu v Paríži bol zelený celkovo sedemkrát. Prekonal tak rekord Erika Zabela … Continued The post Od roku 2012 nezastaviteľný. Ako vyhrával Peter Sagan v bodovacej súťaži appeared first on Cyklonews.sk.

Reakcie po Tour: Saganov najväčší možný úspech, Ewan sníval, Bernal si musí všetko uvedomiť, Alaphil

29.07.2019 01:31 Po 21. etape je Tour de France 2019 minulosťou. Posledný šprint ovládol Caleb Ewan  , ktorý sa stal najúspešnejším špurtérom 106. ročníka najslávnejších pretekov. Egan Bernal  vyhral Tour pred svojím kolegom Geraintom Thomasom  . Peter Sagan  získal siedmy – rekordný zelený dres. Julian Alaphilippe  bol mužom číslo jeden počas dlhých týždňov a právom mu patrí cena pre najbojovnejšieho jazdca závodu. … Continued The post Reakcie po Tour: Saganov najväčší možný úspech, Ewan sníval, Bernal si musí všetko uvedomiť, Alaphilippe nemá slov appeared first on Cyklonews.sk.

Vyhodnotenie výnimočného ročníka Tour de France: Sagan rekordér, Bernalov začiatok

29.07.2019 01:31 21. etapou sa ukončila Tour de France 2019. ktorá priniesla mnoho skvelých momentov. Pripomeňme si výsledky všetkých súťaži, v ktorých sa na najslávnejších cyklistických pretekoch bojovalo. Najbojovnejší jazdec – Julian Alaphilippe V tejto súťaži mala komisia veľmi ľahké rozhodovanie. Julian Alaphilippe  oživil preteky najviac, ako sa len dalo. Práve „LouLou“ bol tým najzábavnejším prvkom. Vyhral … Continued The post Vyhodnotenie výnimočného ročníka Tour de France: Sagan rekordér, Bernalov začiatok appeared first on Cyklonews.sk.

Tour de France: Ewan ovládol Elyzejské polia, Sagan desiaty. Bernal víťazom Tour

28.07.2019 22:35 Dnes sa ukončilo trojtýždňové dobrodružstvo po Francúzsku. Tour de Franca mala pred sebou už iba 21. etapu, ktorá sa tradične niesla najprv v slávnostnom duchu, kedy si úspešní jazdci vystupovali pred pelotón, pripíjali si so šampanským a užívali si svoje pôsobenie na najväčšej športovej udalosti roku. Po tom, ako sa cyklisti presunuli z okolia Paríža … Continued The post Tour de France: Ewan ovládol Elyzejské polia, Sagan desiaty. Bernal víťazom Tour appeared first on Cyklonews.sk.

Preview 21. etapy TdF: Najslávnejší šprintérsky deň pri oslavách Bernala

28.07.2019 02:31 Najlepšia Tour de France, na akú si väčšina z nás dokáže spomenúť, sa chýli ku koncu. K definitívnej korunovácii Egana Bernala  za nového víťaza a Petra Sagana  za samostatného kráľa zeleného dresu je potrebné si ešte užiť poslednú, ceremoniálnu etapu po cyklisticky magickom bulvári Champs-Élysées. Na chuť si tradične prídu šprintéri, veď prvý muž na páske … Continued The post Preview 21. etapy TdF: Najslávnejší šprintérsky deň pri oslavách Bernala appeared first on Cyklonews.sk.

Reakcie po 20. etape: Pre Bernala a Kolumbiu to bolo nedosiahnuteľné, Alaphilippe nič neľutuje. Niba

28.07.2019 00:31 Predposlednú etapu Tour de France 2019 ovládol Vincenzo Nibali  , ktorý tým zachránil svoje pôsobenie na najväčších pretekoch sveta. Už istým víťazom Tour sa stal Egan Bernal  , ktorý došiel v skupine favoritov, z ktorej ho nikto neohrozil. Ak sa do konca šprintérskej etapy na Elyzejských poliach nič vážne nestane, Geraint Thomas  pri obhajobe titulu bude stáť na druhom najvyššom … Continued The post Reakcie po 20. etape: Pre Bernala a Kolumbiu to bolo nedosiahnuteľné, Alaphilippe nič neľutuje. Nibali vie, kedy vyhrávať appeared first on Cyklonews.sk.

„Je to veľmi špeciálne.“ Sagan musí iba postrčiť a rekordný zelený dres je na svete

27.07.2019 20:03 Ešte pred dnešnou horskou etapu bolo jasné, že Petra Sagana  už nikto na trati neporazí v bodovacej klasifikácii. V krátkej, no intenzívnej horskej 20. etape stačilo dôjsť v časovom limite. To sa mu podarilo, keď do cieľa prišiel ďaleko od posledného muža na 97. priečke so stratou 15:52 na víťaza Vincenza Nibaliho . Keďže v skrátenej … Continued The post „Je to veľmi špeciálne.“ Sagan musí iba postrčiť a rekordný zelený dres je na svete appeared first on Cyklonews.sk.

Tour de France: Po tvrdej jazde sa Bernal raduje z celkového prvenstva, Nibali zo skvelej etapy. Ala

27.07.2019 17:31 Dnes sa konala 20., posledná relevantná etapa Tour de France pred slávnostným povinným dojazdom do Paríža. Kvôli nepriaznivému počasiu sa skrátila na dĺžku 59 km a len jediný kopec – Val Thorens. Tento obor celých pretekov začal 33,5 km pred koncom a jeho priemerný sklon bol 5,4% s viacerými strmými, ale aj jemnejšími pasážami. Stal … Continued The post Tour de France: Po tvrdej jazde sa Bernal raduje z celkového prvenstva, Nibali zo skvelej etapy. Alaphilippe stratil pódium appeared first on Cyklonews.sk.

Preview 20. etapy TdF: Medzi Bernalom a Parížom stojí už len jediný, no najťažší kopec pretekov

27.07.2019 02:08 A je to tu. Záver vrchárskej ságy na 106. ročníku Tour de France. Aj keď nie taký, aký by sme si predstavovali. Organizátori kvôli zlému počasiu a zosuvom pôdy skrátili aj 20. etapu. Na vedúceho Egana Bernala  a Ineos tak čaká iba jediné stúpanie. Val Thorens však je asi tým najťažším stúpaním, aké si organizátori najlepšej … Continued The post Preview 20. etapy TdF: Medzi Bernalom a Parížom stojí už len jediný, no najťažší kopec pretekov appeared first on Cyklonews.sk.

Mení sa aj 20. etapa Tour de France. Skrátili ju viac ako o polovicu

27.07.2019 02:08 Po 19. etape Tour de France, ktorá bola zastavená na kopci Col de l’Iseran, sa kvôli zlým podmienkam na cestách mení aj posledná alpská vrchárska etapa s číslom 20. Potvrdili to organizátori prostredníctvom oficiálnej Facebook stránky. Mala to byť posledná možnosť spraviť niečo s pretekmi, no z pôvodných 130 výživných kilometrov sa pôjde iba 59 … Continued The post Mení sa aj 20. etapa Tour de France. Skrátili ju viac ako o polovicu appeared first on Cyklonews.sk.

Reakcie po 19. etape: Bernal plakal, má podporu Thomasa. Sagan chváli rozhodnutie, Alaphilippe dal d

26.07.2019 21:38 19. etapa naozaj zmenila celkové poradie, aj keď nie spôsobom, akým sa čakalo. Po najvyššom stúpaní tohto roka Col de l’Iseran bola etapa kvôli búrke, krúpom a zosuve pôdy zrušená. Titul víťaza etapy sa nikomu neudelil, keďže bolo zložité zistiť presné rozostupy na vrchole, ktorý sa stal cieľom 37 km pred predpokladaným finišom. Na 13-kilometrovom … Continued The post Reakcie po 19. etape: Bernal plakal, má podporu Thomasa. Sagan chváli rozhodnutie, Alaphilippe dal do toho všetko appeared first on Cyklonews.sk.

bikeAngel – strážca, ktorého musíte mať!

26.07.2019 19:39 V dnešnom článku vám predstavíme bikeAngel. Je to inteligentný systém pre monitorovaniea stráženie bicyklov a motoriek. Ste aj Vy šťastný majiteľ bicykla, motorky, skútra alebo e-kolobežky, skrátka všetkých „hračiek“ na kolesách? Určite Vám záleží na ich bezpečnosti a na bezpečnosti vašho zdravia i zdravia vašich spolujazdcov. Nemáte obavu vzdialiť sa od detí a Vašich blízkych … Continued The post bikeAngel – strážca, ktorého musíte mať! appeared first on Cyklonews.sk.