Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
Kopance do hláv: budú sa médiá aj v tomto prípade hlasno dožadovať spravodlivosti?

31.05.2019 08:06 Keď sa odohrala bitka medzi skinheadmi a anarchstami v Nitre pred podnikom Mariatchi, tak sme každý deň po dobu niekoľkých týždňov mohli v „mienkotvorných“ médiách videť aspoň desať článkov o tom, ako boli „bezbranní študenti“ kopaní do hláv. Budeme podobnú spŕšku článkov vidieť aj v tomto prípade?

Situácia v Sýrii a imigrantská kríza ukazujú, ako Západ a EÚ bledne priamo pred očami

07.05.2019 06:05 Situácia v Sýrii vôbec neutícha. Podobne aj Ukrajina má koniec v nedohľadne. Postupne sa však ukazuje skladačka viacerých absurdností, ktoré akoby robili situáciu neriešiteľnou. Na niektoré veci by som rád poukázal.

Pod paľbou imigrantov sú už aj autobusy vezúce deti

02.05.2019 01:05 Poriadny šok zrejme zažili škótske deti, ktoré sa včera vracali z lyžiarskeho zájazdu v Taliansku. Prechádzali totiž cez neslávne známy francúzsky utečenecký tábor neďaleko Calais, miesto, ktoré už dlho spôsobuje vrásky a škody na majetku mnohým kamionistom.

Ako feministky a iní ľavičiari pomáhajú napadnutým ženám

02.05.2019 01:05 Odpoveďou na sexuálne útoky cudzincov počas silvestrovských osláv, ktoré sa odohrali na mnohých miestach v Nemecku, ale aj inde, boli viaceré protestné podujatia. Dve z toho organizovali feministky a rôzne ľavicové zoskupenia, pričom vyslali jasné signály, že o ochranu žien im až tak veľmi nejde.