Rozšírené hľadanie
Nedeľa 28. Apríl 2024 |
meniny má Jarmila
V Bratislave zriadia newsroom, budú v ňom pokračovať v Kuciakovej práci

28.02.2018 19:41 V Bratislave bude zriadený špeciálny newsroom, v ktorom budú pokračovať najlepší investigatívni novinári zo spoločností Ringier Axel Springer Media, Axel Springer SE a Ringier AG v práci zavraždeného novinára Jána Kuciaka z portálu Aktuality.sk. Informoval o tom hovorca Ringier Axel Springer Slovakia Peter Porubský.

Gašpar informoval o novinkách vo vyšetrovaní, majú prvých podozrivých

28.02.2018 19:41 V súvislosti s vyšetrovaním vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho partnerky vypátrala polícia dve osoby, ktoré sa v piatok dohadovali, že si majú zobrať zbrane a ísť do obce Veľká Mača.

V Bratislave sa konal pochod za zavraždeného novinára

28.02.2018 19:41 V Bratislave sa v stredu konal pochod za novinára Jána Kuciaka a jeho priateľku Martinu Kušnírovú. Protestné zhromaždenie s názvom Nechceme žiť v Mafiánskom štáte, sledoval aj náš kolega Pavol Kirinovič.

Opozícia chce cez smrť novinára získať moc, tvrdí Fico

28.02.2018 18:37 Smrť dvoch ľudí sa pre opozíciu stala obyčajným politickým nástrojom, ktorým chce vyhnať ľudí do ulíc a získať moc, vyhlásil premiér Robert Fico.

V Bratislave sa začal pochod za zavraždeného novinára

28.02.2018 17:38 V Bratislave na Námestí SNP sa začal pochod za novinára Jána Kuciaka a jeho priateľku Martinu Kušnírovú, ktorý zorganizoval líder Obyčajných ľudí Igor Matovič. Protestné zhromaždenie s názvom Nechceme žiť v Mafiánskom štáte, sledoval aj náš kolega Daniel Horňák.

Trošková a Jasaň končia na úrade vlády, médiám poslali vyhlásenie

28.02.2018 16:39 Hlavná štátna radkyňa Mária Trošková a tajomník bezpečnostnej rady Viliam Jasaň, ktorí sa po vražde Jána Kuciaka a jeho priateľky stali terčom podozrení pre údajné napojenie na taliansku mafiu, končia na úrade vlády. Médiám poslali spoločné vyhlásenie, v ktorom všetky obvinenia kategoricky odmietajú.

Zima vrcholí. Pozor, teploty sa budú šplhať aj k -30 stupňom

28.02.2018 16:39 Meteorológovia očakávajú počas nasledujúcej noci na Slovensku pre lokality do 1000 metrov nad morom najsilnejšie mrazy tejto zimy.

Europoslanci si uctili minútou ticha pamiatku Kuciaka a jeho snúbenice

28.02.2018 16:39 Poslanci Európskeho parlamentu si v stredu na úvod plenárneho zasadnutia v Bruseli - na výzvu predsedu EP Antonia Tajaniho - minútou ticha uctili pamiatku zavraždeného slovenského novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej.

Europoslanci si uctili minútou tichu pamiatku Kuciaka a jeho snúbenice

28.02.2018 15:37 Poslanci Európskeho parlamentu si v stredu na úvod plenárneho zasadnutia v Bruseli - na výzvu predsedu EP Antonia Tajaniho - minútou ticha uctili pamiatku zavraždeného slovenského novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej.

HOSŤ V ŠTÚDIU: L. Ježová o zmenách v stavebnom zákone

28.02.2018 15:37 O zmenách v stavebnom zákone sme sa rozprávali s redaktorkou Lenkou Ježovou, ktorá sa téme venuje.

Na úrade vlády a prepojení s mafiou? Neprijateľné, tvrdí Žitňanská

28.02.2018 14:38 Je neprijateľné, aby na úrade vlády pôsobili ľudia, ktorí by akokoľvek mohli byť spájaní s talianskou mafiou, tvrdí ministerka spravodlivosti z Mosta-Híd Lucia Žitňanská. Most-Híd podľa informácií agentúry SITA požaduje, aby premiér pozastavil výkon funkcie tým osobám, ktoré sú podozrivé, že takéto kontakty majú.

Maďarič sa nevie vyrovnať s vraždou novinára, končí ako minister

28.02.2018 14:38 Z vlády má najbližšie k médiám práve ministerstvo kultúry, uviedol pred novinármi Marek Maďarič, ktorý oznámil, že končí na poste šéfa rezortu. Maďarič svoje rozhodnutie spojil so šokujúcou vraždou novinára Jána Kuciaka. "Po tom, čo sa stalo, si neviem predstaviť, že budem len tak pokojne sedieť v kresle ministra," dodal s tým, že ide o jeho osobné rozhodnutie.

Opozícia dáva premiérovi ultimátum, skončiť má Gašpar i Kaliňák

28.02.2018 13:37 Opozičné strany SaS a OĽaNO žiadajú predsedu vlády Roberta Fica, aby v súvislosti s vraždou investigatívneho novinára Jána Kuciaka a jeho priateľky najneskôr do utorka zabezpečil odvolanie šéfa polície Tibora Gašpara a ministra vnútra Roberta Kaliňáka.

Do nemocníc sa vracajú balíčky základných potrieb. Ako pilotný projekt

28.02.2018 13:37 To, čo bolo v minulosti samozrejmosťou, sa teraz do nemocníc vracia ako pilotný projekt. Všetci pacienti, ktorí budú tento rok hospitalizovaní v banskobystrickej Rooseveltovej nemocnici, dostanú balíček základných potrieb. Tvorí ho jednorazový príbor, toaletný papier a hygienické vreckovky. Ak sa projekt osvedčí, šancu majú aj ďalšie nemocnice.

Žiaden odkaz mafie. Kuciakov šéf popísal, čo našli na mieste činu

28.02.2018 13:37 Nevystrelené náboje a nábojnice, ktoré polícia našla na mieste činu vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho priateľky, neboli žiadnym odkazom mafie.