Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav
VIDEO Polícia rozložila medzinárodný gang autičkárov: Zadržala osem Slovákov a Maďarov

30.06.2018 22:40 BRATISLAVA - Policajti sa pochválili ďalšou úspešnou medzinárodnou akciou. Rozložili gang autičkárov, ktorí predávali luxusné vozidlá s falošnými dokladmi. Osem podozrivých z nezákonného obchodovania s autami zatkli maďarskí a slovenskí muži zákona po tom, ako spojili svoje sily s Europolom.

Francúzske Darney možno označiť za kolísku slovenskej štátnosti, povedal Pellegrini

30.06.2018 22:40 DARNEY – Práve francúzske mestečko Darney môžeme označiť za kolísku Československa, zrodu prvej Československej republiky, a teda i slovenskej štátnosti. Povedal to slovenský premiér Peter Pellegrini na ceremoniáli v Darney, kde pred 100 rokmi vtedajší francúzsky prezident Raymond Poincaré odovzdal prvú bojovú zástavu pluku československých légií. Na sobotnej slávnosti sa zúčastnila i francúzska ministerka obrany Florence Parlyová a český premiér Andrej Babiš.

ŠOKUJÚCA Smrť Juraja Halenára: Možný dôvod samovraždy!

30.06.2018 21:36 BRATISLAVA - V sobotu večer zasiahla slovenský futbal obrovská rana! V sobotu popoludní našli v bratislavskom parku zvanom Vrakunský lesopark nehybné telo Juraja Halenára.

Varovanie pre Slovenky, ktoré chcú byť krásne: FOTO Stačí jedno natretie a hrozí vám toto

30.06.2018 21:36 BRATISLAVA – Slováci by si mali dať pri nákupe kozmetiky veľký pozor. Úrad verejného zdravotníctva SR upozornil na dve telové mlieka a krém, ktoré obsahujú nepovolené látky. V dvoch z výrobkov sa dokonca preukázala prítomnosť látky, ktorá je zakázaná.

ŠOK Polícia objavila v lesoparku telo muža: Má ísť o Juraja Halenára!

30.06.2018 20:32 BRATISLAVA - V sobotu popoludní našli v bratislavskom parku, zvanom Vrakunský lesopark, telo muža. Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania má ísť o bývalého futbalistu Artmedie Petržalka aj Slovana Bratislava, Juraja Halenára.

Zranení cyklista v Malinom Brde: Horskí záchranári ho museli transportovať do nemocnice

30.06.2018 20:32 RUŽOMBEROK – Príslušníkov Horskej záchrannej služby privolali v sobotu popoludní k 34-ročnému cyklistovi, ktorý po páde v Bike Parku v Malinom Brde utrpel viacero zranení.

Rezort spravodlivosti: Elektronické náramky budeme využívať viac, ako doteraz

30.06.2018 17:02 BRATISLAVA - Ministerstvo spravodlivosti SR chce vo väčšej miere využívať elektronické monitorovacie náramky. V súčastnosti rezort takýmto spôsobom monitoruje 45 kontrolovaných a osem chránených osôb.

Horskí záchranári v akcii: Pomáhali mužovi so zranenou tvárou, odviezli ho do nemocnice

30.06.2018 17:02 LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Príslušníci Horskej záchrannej služby z Oblastného strediska HZS Nízke Tatry zasahovali v sobotu popoludní na chate v Dúbravskej doline.

Tragický víkend na cestách, smrť ďalšieho motorkára : Po páde tvrdý náraz, mimoriadne opatrenia

30.06.2018 17:02 HLOHOVEC - V Trnavskom kraji sa za necelých 24 hodín stala druhá tragická nehoda. Vyhasol pri nej život mladého 20-ročného motorkára. Ten počas jazdy spadol a narazil do protiidúceho auta. Včera večer narazil motorkár z nezistených príčin narazil do dodávky. Náraz neprežil. Polícia preto prijala bezpečnostné opatrenia a varuje vodičov.

Auto zišlo z cesty a skončilo v strome: Dvaja zranení, zasahovať musel vrtuľník

30.06.2018 17:02 BANSKÁ ŠTIAVNICA - V Štiavnických vrchoch v Červenej studni v okrese Banská Štiavnica zišlo auto z cesty a vrazilo do stromu. Pri nehode sa zranili dve osoby.

Kľúčový summit EÚ, štáty podporili Merkelovú: Slovensko má iný názor, Schengen musíme chrániť

30.06.2018 15:39 BRATISLAVA - Nemecká kancelárka Angela Merkelová poslala predsedom politických strán tvoriacich nemeckú vládnu koalíciu list, v ktorom opisuje výsledky kľúčového summitu, ktorý sa konal koncom týždňa. Slovensko jej migračnú politiku na rozdiel od ostatných štátov nepodporilo. Podľa Branislava Škripeka by sme mali dočasne sprísniť hraničné kontroly v Schengene.

Zdravotné sestry bijú na poplach: Neveria politikom, že chcú riešiť ich problémy

30.06.2018 13:32 BRATISLAVA – Slovenská komora sestier a pôrodných asistentiek a Slovenská komora medicínsko-technických pracovníkov neveria v úprimný úmysel politikov riešiť ich problémy.

Konflikt národniarov a ombudsmanky: Dúhový pochod rozkladá rodiny, jasný odkaz Hrnka

30.06.2018 13:32 BRATISLAVA - Slovenskej národnej strane sa nepáči, ak pochody ako Dúhový Pride podporujú štátne orgány. Strana by na podujatí, ktoré sa uskutoční v sobotu 14. júla v Bratislave, nerada videla osoby ako verejnú ochrankyňu práv Máriu Patakyovú a zástupcov jej úradu. Uvádza to podpredseda strany Anton Hrnko, ktorý povedal, že im sľúbila, že takéto názory nepodporí. Patakyová nevidí dôvod nepodporiť Dúhový pochod.

Pellegrini navštívil Macrona: Sme v spoločenstve, ktoré nám závidí celý svet

30.06.2018 13:32 PARÍŽ - Prehĺbenie spolupráce najmä v hospodárskej oblasti, plánovaná návšteva francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona na jeseň na Slovensku, budúcnosť Európskej únie, jej rozpočet a kapitola o pôdohospodárstve či klimatické zmeny boli hlavnými témami rokovania slovenského premiéra Petra Pellegriniho dnes v Paríži s francúzskym prezidentom Emmanuelom Macronom.

Ďalšia výstraha meteorológov: Slováci POZOR, potrápi nás silný nárazový vietor

30.06.2018 13:32 BRATISLAVA - Na väčšine územia Slovenska môže fúkať silný nárazový vietor. Varuje pred ním Slovenský hydrometeorologický ústav , ktorý v tejto súvislosti vydal výstrahu prvého stupňa.