Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
VIDEO Škandalózny detský futbal v Medzilaborciach: Vyhrážky smrťou aj odporné nadávky

30.04.2019 23:02 MEDZILABORCE - V sobotu sa v Medzilaborciach uskutočnil futbalový zápas medzi 13-ročnými deťmi. Domáci súperili so Svidníkom. Športové podujatie malo napokon koniec, aký čakal málokto. To, čo sa dialo na ihrisku, má totiž od bežného incidentu poriadne ďaleko.

Ošarpaný domček bratislavskej univerzity čaká rekonštrukcia: FOTO Študenti chcú len tri veci

30.04.2019 22:04 BRATISLAVA – Poznajú to asi všetci vysokoškoláci. Medzi prednáškami vznikajú aj dvojhodinové medzery, niekedy aj dva razy za deň. Na nádvorí Filozofickej fakulty Univerzity Komenského v hlavnom meste preto vznikne priestor, kde budú mať jej študenti kultúrne vyžitie, dobrú kávu a prístup k wi-fi.

Stavba obchvatu ide podľa plánov: Práce podľa stavebníka pokračujú v súlade s harmonogramom

30.04.2019 21:02 BRATISLAVA - Práce na stavbe diaľnice D4 a rýchlostnej cesty R7 pokračujú podľa platného harmonogramu. Odovzdanie R7 sa predpokladá na jar 2020. Na utorkovej ukážke aktuálnych prác to uviedli projektový a technický manažér spoločnosti D4R7 José Vicente Candel a externý odborný konzultant Ľudovít Naď.

Veľvyslanci namietajú Šimkovičovej zákon: Vyzývajú NR SR, aby myslela na deti

30.04.2019 21:02 BRATISLAVA - Zástupcovia trinástich krajín namietajú novelu Civilného mimosporového poriadku z dielne nezaradenej poslankyne Národnej rady SR Martiny Šimkovičovej. Jej právna norma má umožniť podať žalobu na obnovu konania v prípade rozhodnutia v konaní o návrate maloletého dieťaťa do cudziny. Prezident SR Andrej Kiska ju vetoval. Parlamentný ústavnoprávny výbor neprijal uznesenie k vetu. Definitívne slovo bude mať plénum v máji.

Šokujúce odhalenie: FOTO známej bryndze, v ktorej sa preukázala nebezpečná baktéria!

30.04.2019 21:02 BRATISLAVA – Pozitívny nález na baktériu Listeria monocytogenes bol zistený v slovenskej plnotučnej bryndzi od značky Tami, konkrétne vo výrobnej dávke L02101. Získaná Listeria m. sa síce nemusí klinicky prejaviť, no pri požití kontaminovanej potravy či vody hrozia vážne ochorenia.

Talianskeho podnikateľa Diega Rodu súd oslobodil: Prokurátor avizuje odvolanie

30.04.2019 21:02 HUMENNÉ - Senát Okresného súdu v Humennom oslobodil v utorok talianskeho podnikateľa Diega R. spod obžaloby prokurátora, ktorá sa týkala obzvlášť závažného zločinu sprenevery a prečinu zavinenia úpadku, pretože skutky nie sú trestnými činmi. Rozsudok nie je právoplatný, prokurátor avizoval odvolanie.

FOTO Poliaka na motorke zadržali policajti: Vozil sa po lese s tretím stupňom ochrany

30.04.2019 20:03 TVRDOŠÍN - Iba 19-ročný Poliak jazdil na motocykli v lese s tretím stupňom ochrany. Polícia muža obvinila, pričom ho stíha na slobode.

Opozícia sa zhodla: EÚ nám priniesla výhody, ale aj drahotu či rozvrat poľnohospodárstva

30.04.2019 19:13 BRATISLAVA - Najväčšie výhody členstva Slovenska v Európskej únii sú spoločný trh, spoločná hranica, spoločná mena a eurofondy. Na dnešnej tlačovej besede to uviedol predseda strany Sloboda a Solidarita Richard Sulík.

Deň pred sviatkom opäť kolabuje doprava: Na výjazdoch z Bratislavy sa tvoria kolóny

30.04.2019 19:13 BRATISLAVA - Na viacerých výjazdoch z hlavného mesta sa v utorok podvečer tvoria kolóny. Jedna z nich je aktuálne na Ulici svornosti smerom von z mesta. Vodiči podľa Zelenej vlny Rozhlasu a televízie Slovenska aktuálne odhadujú zdržanie asi na pol hodiny.

Podľa SaS je najväčší problém eurofondov korupcia a klientelizmus: Neveďalová oponuje

30.04.2019 18:03 BRATISLAVA - Opozičná strana SaS chce zriadiť jednotnú organizáciu na rozdeľovanie eurofondov. Ich najväčším problémom je korupcia a klientelizmus, upozornil na utorkovej tlačovej konferencii kandidát SaS do eurovolieb Ján Rudolf.

Stovky eur za zamestnanie Ukrajinca: Pracovníka úradu práce odsúdili za prijímanie úplatku

30.04.2019 18:03 BANSKÁ BYSTRICA - Na dva roky odňatia slobody podmienečne za zločin prijímania úplatku odsúdil samosudca Špecializovaného trestného súdu v Banskej Bystrici bývalého zamestnanca Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny vo Vranove nad Topľou Milana Tesáka. Počas trojročnej skúšobnej lehoty sa musí podrobiť aj probačnému dohľadu súdu a absolvovať výchovný program.

PRÁVE TERAZ Predsedníctvo Smeru-SD schválilo nomináciu Kamenického na post ministra financií

30.04.2019 18:03 BRATISLAVA - Predsedníctvo vládnej strany Smer-SD v utorok schválilo nomináciu Ladislava Kamenického na post ministra financií. Parlamentný poslanec a predseda finančného výboru by podľa premiéra Petra Pellegriniho mohol do funkcie nastúpiť po vymenovaní prezidentom Andrejom Kiskom už v priebehu budúceho týždňa.

FOTO Požiar penziónu pri Žiari nad Hronom: Polícia už začala trestné stíhanie

30.04.2019 18:03 PITELOVÁ - V súvislosti s minulotýždňovým požiarom penziónu v obci Pitelová v okrese Žiar nad Hronom začala polícia trestné stíhanie vo veci zločinu všeobecného ohrozenia.

Pellegrini o dostavbe jadrových elektrární: Niektoré firmy z toho robia nekonečný príbeh

30.04.2019 18:03 BRATISLAVA - Predseda slovenskej vlády Peter Pellegrini má pocit, že firmy zodpovedné za dostavbu nových jadrových elektrární si z nich robia naschvál “nekonečný príbeh“. Takto si majú podľa neho zabezpečovať istý biznis v jadrovej energetike aj do budúcna.

Podnikateľ Ivan to skúšal v štátnom podniku: Zamestnancovi ponúkol úplatok mailom

30.04.2019 18:03 BRATISLAVA - Obvineniam z korupcie čelí 54-ročný Ivan B. Zamestnancovi štátneho podniku ponúkol mailom úplatok.