Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
Slovákov vystrašila modrá helikoptéra nad panelákmi. Takáto je jej úloha!

30.04.2020 22:43 Nad niekoľkými slovenskými mestami minulý týždeň lietal modrý vrtuľník spoločnosti TECH-MONT, ktorý v mnohých ľuďoch vyvolal neistotu. Nevedeli totiž, aká je jeho úloha. Jedným z týchto miest bol aj Lučenec, odkiaľ momentálne pracuje časť našej redakcie.

Horor v Handlovej! Hádku matky so synom narušila susedka: Tínedžer ju mal zabiť a vyskočiť z okna, s

30.04.2020 20:05 HANDLOVÁ - Neskutočná tragédia! Polícia prostredníctvom sociálnej siete vo štvrtok popoludní informovala, že v meste Handlová dokumentujú brutálny čin. Podrobnosti neupresnili, dodali, že viac informácií priblížia v priebehu nasledujúceho dňa, teda piatka.

AKTUÁLNE Horor v Handlovej! Do hádky matky so synom sa zamiešala susedka: Tínedžer ju mal zabiť a

30.04.2020 19:10 HANDLOVÁ - Neskutočná tragédia! Polícia prostredníctvom sociálnej siete vo štvrtok popoludní informovala, že v meste Handlová dokumentujú brutálny čin. Podrobnosti neupresnili, dodali, že viac informácií priblížia v priebehu nasledujúceho dňa, teda piatka.

KORONAVÍRUS FOTO Slovensko má prvú mobilnú odberovú jednotku

30.04.2020 19:10 BANSKÁ BYSTRICA – Špeciálne upravený karavan, ktorý je prvou mobilnou odberovou jednotkou na Slovensku určenou na testovanie ľudí s podozrením na COVID-19 po celom kraji, uviedli vo štvrtok do prevádzky banskobystrický územný spolok Slovenského Červeného kríža , Banskobystrický samosprávny kraj , mesto a iniciatíva Kto pomôže Slovensku. Vozidlo, vďaka ktorému sa zvýšia počty testovaných ľudí na nový koronavírus, má za sebou už aj "krst" v podobe odberu 18 vzoriek v zariadení sociálnych služieb v Lučenci.

Voľné pracovné miesta aj počas koronakrízy: Tu si zarobíte 1 300 eur a viac

30.04.2020 18:12 Hľadáte si prácu, v ktorej si zarobíte aj viac než 1 300 eur? Nie je to nereálne. Pri niektorých pozíciách závisí od vašej praxe a skúseností a vaša odmena môže byť ešte vyššia. Pracovný portál Kariera.sk pre vás pripravil zoznam pracovných ponúk z celého Slovenska, ktoré ponúkajú plat od 1 300 eur a viac. Zaujme vás niektorá z nich?

Michal zdokumentoval 24-hodinovú šichtu sestier z trnavskej nemocnice: FOTO Ony sú hrdinky!

30.04.2020 18:12 TRNAVA – Michal cez objektív zachytil momenty, ktoré neopíšu žiadne slová. Sestry z Oddelenia urgentného príjmu Fakultnej nemocnice Trnava slúžili 24 hodín. Fotograf priznáva, že si nedokáže vysvetliť, ako také nasadenie vôbec vydržia.

Horor v Handlovej! Do hádky matky so synom sa zamiešala suseda: Tínedžer ju mal zabiť a vyskočiť z

30.04.2020 18:12 HANDLOVÁ - Neskutočná tragédia! Polícia prostredníctvom sociálnej siete vo štvrtok popoludní informovala, že v meste Handlová dokumentujú brutálny čin. Podrobnosti neupresnili, dodali, že viac informácií priblížia v priebehu nasledujúceho dňa, teda piatka.

KORONAVÍRUS SaS víta uvoľnenie pravidiel pre pendlerov

30.04.2020 18:12 BRATISLAVA – Strana SaS víta nové pravidlá, ktoré budú platiť od piatka pre pendlerov v súvislosti s novým koronavírusom. Zlepšenie podmienok sa týka zároveň zdravotných pracovníkov, pracovníkov sociálnych služieb či študentov.

Úrad KSK analyzuje výdavky škôl: K pokynu na šetrenie nedošlo, tvrdí Trnka

30.04.2020 18:12 KOŠICE – Predseda Košického samosprávneho kraja Rastislav Trnka odmietol, že by došlo k pokynu pre riaditeľov stredných škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti kraja ušetriť od apríla v ročnom rozpočte 20 percent.

Ďalší cestný pirát: VIDEO Jazdil cez plnú čiaru a rezal zákruty cez protismer, policajti mu nič neda

30.04.2020 18:12 DEMANDICE – V rukách levickej polície skončil vodič, ktorý sa uchýlil k nebezpečným manévrom cez plnú čiaru. Video z jeho nezodpovednej jazdy zverejnila polícia na svojej sociálnej sieti.

Muž z Dunajskej Stredy vymáhal dlh rýľom a bejzbalovou palicou

30.04.2020 18:12 DUNAJSKÁ STREDA – Z pokračovacieho prečinu nebezpečného vyhrážania obvinila polícia 58-ročného muža z Dunajskej Stredy. Rozhodol sa od svojho dlžníka vymôcť peniaze pod hrozbou, hoci neuplynula dohodnutá lehota na ich vrátenie. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Martina Kredatusová.

FOTO Polícia obvinila opitého vodiča z okresu Poprad: Pokúsil sa zraziť policajta

30.04.2020 18:12 NOVÉ MESTO NAD VÁHOM – Vyšetrovateľ z Nového Mesta nad Váhom obvinil 38-ročného vodiča z okresu Poprad zo zločinu útoku na verejného činiteľa a z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky. Muž nasmeroval automobil na policajta, v dychu mal takmer 3,50 promile alkoholu.

Hororové detaily v prípade vraždy na východe: Uff, toto je pre silné žalúdky! Pohľad na hrob zavražd

30.04.2020 18:12 RICHNAVA - Mimoriadne bezpečnostné opatrenia, špeciálne obleky a jeden cieľ. Nájsť telo ženy, ktorej život vyhasol násilnou cestou. Zavraždiť ju mal jej manžel, ktorý údajne zistil, že ho podvádza. Stredajšia akcia NAKA rozhodne nebola pre slabé žalúdky. Aj nové informácie naháňajú strach.

Komisárka pre deti Tomanová žiada vyšetrenie incidentu v Krompachoch

30.04.2020 16:35 BRATISLAVA – Komisárka pre deti Viera Tomanová požiadala ministra vnútra Romana Mikulca o dôsledné vyšetrenie incidentu v osade Stará Maša v Krompachoch, kde mal policajt v pondelok ráno zbiť päť detí. Informovala o tom Emília Kršíková, riaditeľka Úradu komisára pre deti.

KORONAVÍRUS Ak sa otvoria školy, nepôjde o plošné rozhodnutie, tvrdí Gröhling

30.04.2020 16:35 BRATISLAVA - Ak by malo prísť v súvislosti s rýchlejším uvoľňovaním obmedzení aj na otvorenie škôl a škôlok, nepôjde o celoplošné opatrenie. Vo štvrtok to počas rokovania vlády uviedol minister školstva, vedy, výskumu a športu Branislav Gröhling .