Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea
Kovařík konečne prehovoril o protestoch: Práca s davom je náročná, občania by si mali zvyknúť aj na tento prejav!

31.07.2021 20:30 BRATISLAVA - Policajný prezident Peter Kovařík sa po uplynulých protestoch konečne vyjadril k situácii a aj k tomu, prečo polícia voči demonštrantom na Hodžovom námestí nezasiahla skôr. Zablokované boli pritom viaceré hlavné dopravné ťahy v meste.

Na Domaši sa pravdepodobne utopila osoba: Hľadajú ju potápači

31.07.2021 20:30 VRANOV NAD TOPĽOU - Potápači aktuálne hľadajú osobu na Domaši, s najväčšou pravdepodobnosťou sa utopila. Povedal to operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove.

FOTO Podpredseda politickej strany sa asi zbláznil: Ľuďom pre rúška radí robiť neporiadok v obchodoch, vysmiali ho!

31.07.2021 20:30 BRATISLAVA - Spoločnosť sa čoraz viac radikalizuje. Znepokojujúce je aj to, čo uverejnil na svojom konte na sociálnej sieti podpredseda Slovenského hnutia obrody Štefan Polačik. Podľa slov v statuse má ľuďom odporúčať, aby robili v obchodoch neporiadok a znehodnocovali tovar, pokiaľ im prikážu nasadiť si rúško. Ľudia mu to v komentároch dali poriadne vyžrať. Reaguje aj polícia.

Zvyky, ktoré vám bránia zbohatnúť: Takto sa s nimi popasujete

31.07.2021 20:30 Bratislava - Vedeli, že až 70% súčasných milionárov pochádza z chudobných pomerov? Keď to dokázali oni, prečo nie vy? Možno robíte rovnaké chyby ako mnoho ostatných. Ak sa v budúcnosti dokážete vyhnúť týmto chybám, je vysoko pravdepodobné, že sa vám začne dariť aj v profesionálnom živote.

Slovensko budú trápiť búrky aj naďalej: Najsilnejšie budú v týchto častiach krajiny

31.07.2021 20:30 BRATISLAVA - Búrky, ktoré majú v priebehu nedele zasiahnuť celú krajinu, majú na západnom a strednom Slovensku udrieť s väčšou silou a intenzitou. Upozorňuje na to Slovenský hydrometeorologický ústav , ktorý pred búrkami na západnom a strednom Slovensku vydal výstrahu vyššieho, 2. stupňa.

FOTO Tragická sobota: Mladík v okrese Trenčín narazil do stromu, spolujazdec je vo veľmi vážnom stave

31.07.2021 20:30 TRENČIANSKE MITICE – Život 29-ročného vodiča a ťažké zranenia 27-ročného spolujazdca si vyžiadala v sobotu dopravná nehoda na ceste I/9 pri Trenčianskych Miticiach v okrese Trenčín.

Tunel Branisko poobede pre nehodu uzavreli: Na mieste zasahovali aj hasiči

31.07.2021 20:30 PREŠOV - Tunel Branisko v sobotu popoludní uzavreli, dôvodom je dopravná nehoda dvoch osobných áut. Tunel bol uzatvorený z oboch strán.

KORONAVÍRUS Na trenčianskom výstavisku zaočkujú v nedeľu aj neregistrovaných v NCZI

31.07.2021 20:30 TRENČÍN - Vo veľkokapacitnom očkovacom centre na trenčianskom výstavisku Expo Center budú aj v nedeľu očkovať záujemcov o vakcináciu proti COVID-19 bez registrácie prostredníctvom Národného centra zdravotníckych informácií .

KORONAVÍRUS Režim na hraniciach sa opäť mení: Končí sa výnimka pre prvoočkovaných

31.07.2021 20:30 BRATISLAVA - Režim na hraniciach sa opäť mení. Osoby, ktoré vstupujú na územie SR a ktoré dostali prvú dávku vakcíny proti COVID-19 pred 9. júlom, už musia ísť do karantény. Vyplýva to z uznesenia Ústavného súdu SR, ktoré v sobotu vyšlo v zbierke zákonov a je zverejnené na portáli právnych predpisov www.slov-lex.sk. Upozorňuje na to Úrad verejného zdravotníctva SR.

VIDEO Posledný mohykán z protestujúcich: Naháč sa rozhodol vykúpať vo fontáne, zasiahla polícia, internet sa baví!

31.07.2021 20:30 BRATISLAVA - To, čo sa včera udialo pri slávnej fontáne Planéta mieru na Hodžovom námestí, sa len tak nevidí. Je tiež známe, že počas posledných dní tam strávili niekoľko hodín protestujúci proti očkovaniu a prezidentke Zuzane Čaputovej. Ich niekoľkodňové zotrvanie na mieste malo svoj vrchol a klinec programu, ktorý sa dostavil včera. Jeden z mužov sa rozhodol protest spečatiť nahým kúpaním v spomínanej fontáne, kde už musela zasiahnuť polícia. Internet sa na tom veľmi zabával.

Ministerstvo vnútra reaguje na zistenia o Romanovi Mikulcovi: TAKTO to vidia oni

31.07.2021 20:30 BRATISLAVA - Ministerstvo vnútra zareagovalo na včerajšie tvrdenia ohľadom Romana Mikulca a Petra Kovaříka. Prišiel s tým článok od konkurenčného médiá, ktoré podľa ministerstva vnútra nepresným a z kontextu vytrhnutým informovaním skreslilo skutočnosti. Novinárka, ktorá s ním prišla vraj dlhodobo nedodržiava princípy objektivity a nestrannosti.

FOTO Polícia riešila dve dopravné nehody dôchodcov na bicykli: Vodiči im nedali prednosť

31.07.2021 20:30 PIEŠŤANY – Polícia v okrese Piešťany riešila vo štvrtok dve dopravné nehody s dôchodcami na bicykloch. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej sieti. Obaja cyklisti sa pri nehodách zranili.

Dáta bez pátosu sa obracajú na vládu: Covid automat sa musí zmeniť, je tu prvé žlté územie, no neférovo!

31.07.2021 20:30 BRATISLAVA - Analytici z organizácie Dáta bez pátosu už dlhšie vládu kritizujú za nespresnený či zle navrhnutý covid automat. Podľa ich prvotných prepočtov tu už dokonca po 2 týždňoch zelených okresov máme prvé žlté územie, a to je ešte len koniec júla!

Milan Lasica bol veľký človek a inšpiráciu by si mali brať aj mladí: Tvorba plná múdrych myšlienok, jeho piesne a knihy budú žiť naveky!

31.07.2021 12:00 BRATISLAVA - Slovensko obletela smutná informácia o úmrtí Milana Lasicu. Navždy nás opustil vo veku 81 rokov. Za sebou však nechal kus myšlienok vo svojej tvorbe.

Meteorológovia vydali výstrahu: Vo východnej polovici Slovenska hrozia búrky

31.07.2021 12:00 BRATISLAVA - Búrky s krúpami hrozia počas soboty vo východnej polovici územia SR. Aktualizovaná výstraha Slovenského hydrometeorologického ústavu pred nimi varuje do 18.00 h.