Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Jolly Joker má dvadsať

Datum: 09.01.2012

Znie to neuveriteľne, ale akciová spoločnosť Jolly Joker je na trhu už rovných dvadsať rokov. Patrí medzi najznámejších dodávateľov bezpečnostných mreží a garážových brán na Slovensku, je jedným z dlhodobých podporovateľov projektu Hniezda záchrany a už osemnásť rokov je tiež výhradným distribútorom zdravotníckych pomôcok z Dánska

Znie to neuveriteľne, ale akciová spoločnosť Jolly Joker je na trhu už rovných dvadsať rokov. Patrí medzi najznámejších dodávateľov bezpečnostných mreží a garážových brán na Slovensku, je jedným z dlhodobých podporovateľov projektu Hniezda záchrany a už osemnásť rokov je tiež výhradným distribútorom zdravotníckych pomôcok z Dánska. V Expo centre bratislavskej Incheby prežilo príjemný večer viac než tristo hostí a takmer tri desiatky účinkujúcich.

Slávnostný program, na ktorom rozdali ceny tým najlepším z ich spoločnosti, moderovala Alena Heribanová. Ako veľké ďakujem firme za splnené sny tanečníkov - vozíčkarov pridala aj ohnivé tango zo šou Bailando, ktoré zatancovala so svojím tanečníkom. K výročiu Jolly Joker prišiel zablahoželať aj Peter Dvorský, orchester Hot Serenaders, herci Divadla Andreja Bagara v Nitre a nestarnúci Peter Lipa.

Čítané: 712 x