Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Strešné krytiny s romantikou Stredomoria

Datum: 27.03.2013

Možno aj vám učarovalo Stredomorie. Typickú južanskú romantiku tejto oblasti dotvárajú pestrofarebné strešné krytiny z pálenej hliny, ktorých základným znakom je veľký oblúk. Presne takéto škridly nájdete aj u nás.

Spoločnosť VillaTesta je oficiálnym zástupcom francúzskej spoločnosti Imerys, ktorá vyrába škridly z vysokokvalitnej prírodnej hliny pomocou náročného naturálneho technologického postupu. Vaša strešná krytina bude teda nielen jedinečná, ale pokrytie bude trvanlivé a odolné.

Navštívte našu webstránku imeryskrytiny.sk a prečítajte si podrobnosti o jedinečných strešných krytinách, ktorých ponúkame niekoľko typov. Môžete si vybrať aj novinku – veľkoformátovú krytinu s jemnou estetikou maloformátovej škridly a pohodlnosťou inštalácie škridly veľkoformátovej.

Ak vás zaujali produkty výnimočného francúzskeho výrobcu, napíšte nám, zavolajte, alebo rovno navštívte showroom v Bratislave alebo Komárne. Streche sa hovorí koruna domu a so strešnými krytinami Imerys to bude koruna vskutku kráľovská.

Čítané: 834 x