Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Svietidlá sú veľmi dôležité

Datum: 20.09.2010

Ponuka svietidiel je naozaj bohatá a prekvitá stále do lepších a lepších dizajnov. To je všetko pekné, ale pri výbere nezabudnite myslieť aj na iné faktory. Vzhľad je dôležitý, ale myslíte aj na účelnosť nosnej konštrukcie? Alebo spôsob zavesenia či výmeny náhradných dielcov?

Vytvoriť správnu atmosféru v byte je snom každého. Zvoliť dobré farby, dizajn a osvetlenie je skúška ohňom. Pri výbere svietidiel si treba v prvom bode určiť účel. Potrebujete ho na stôl kvôli čítaniu novín či na stretávky s priateľmi? Alebo naopak, budete tam pracovať? Taktiež svietidlo zohráva veľkú rolu aj pre vaše deti, ktoré sa usilovne učia a robia si tam domáce úlohy. Pokiaľ ste si odpovedali na základnú otázku, môžete smerovať ku samotnej kúpe, ale treba sa držať stále pár osvedčených rád.

Pred jeho výberom taktiež myslite na váš interiér, ktorý musíte dobre osvetliť, prípadne berte do úvahy aj časté chyby ako sú zrkadlá či lesklé plochy, ktoré môžu odrážať svetlo, čo následne nemusí vyzerať najkrajšie. Zákon „numero uno“ je nepochybne priestor, ktorý chcete osvetliť. Ide o pracovný priestor, či naopak o miesto, kde sa môžete „vypnúť od okolitého sveta“, v kľude načerpať nové sily a prísť na nové myšlienky.

 

elmina

Jednu z najširších ponúk môžete nájsť v najväčšom meste na Slovensku. V Bratislave sa nachádza obchodný dom Light Park, kde máte vskutku bohatú ponuku akéhokoľvek tovaru do bytu. Interiérový nábytok, sedací nábytok, zahradný nábytok, ratanový, teaktový a kovový nábytok, ktorý vám doslova vyrazia dych.

Výrobcov Elmina vám ukážu správnu cestu skvelého osvetlenia. Svetlo zohráva veľký význam aj vo vašej psychike. Svetlo vo vás vzbudzuje novú nádej a silu. Zmeňte nočný život na svetlejší, krajší a plnohodnotnejší. Využite služby silných firiem a osvetlite si váš domov svietidlami.

Čítané: 600 x