Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Ako vyriešiť problém s hlukom?

Datum: 08.07.2015

Môj dom, môj hrad. Toto známe porekadlo stráca platnosť, ak vás obklopuje nepríjemný hluk z ulice, s ktorým si nedokážete poradiť. Neustále prechádzajúce kamióny, frekventované ulice, štekajúci psy, hluční susedia - to sú hlavné zdroje hluku z vonkajšieho prostredia. Sami pravdepodobne nedokážete odhlučniť steny, podlahy a stropy. Našťastie existuje spoločnosť špecializujúca sa na problém s hlukom a tá váš problém vyrieši.

Odhlučnenie bytu

Ak bývate v panelovom byte, potom vám nemusíme o hluku nič rozprávať. Hoci ste vymenili staré okná za plastové, ktoré neprepustí hluk z ulice, stále sú tu hluční susedia, výťah, psy a ďalšie ťažkosti. Nemusíte si na každodenný hluk vychádzajúci zo susedných bytov zvykať, pretože sa vám ponúka zvuková izolácia.

Už ste niekedy od majiteľa panelového bytu počuli, že má vo svojom bytu ticho? Sú len výnimočné prípady. Drvivá väčšina obyvateľov bytov si sťažuje na hluk vychádzajúci od susedov. Niektorí susedia si radi pustia muziku nahlas, u iných zase plačú malé deti. A to všetko sú rušivé elementy, ktoré vám nedoprajú kľud ani počas dňa, ani v noci. Niekedy je problémom nekvalitná železobetónová konštrukcia, cez ktorú ide počuť, s trochou zveličenia, i šepot. Ak dôjde k odhlučnenie steny, stropu a podlahy, konečne si doprajete vytúžený pokoj a ticho vo všetkých miestnostiach bytu.

Kto realizuje odhlučnenie?

Ak hľadáte vhodnú spoločnosť, ktorá sa špecializuje na odhlučnenie bytov, domov či komerčných priestorov, dovoľujeme si predstaviť vám firmu Potichu s.r.o., ktorá na slovenskom trhu pôsobí od roku 2011. O dva roky neskôr rozšírila svoju pôsobnosť aj do Českej republiky. Cieľom spoločnosti Potichu s.r.o. je ponúknuť na československom trhu komplexné služby z oblasti odhlučnenie priestorov, akustiky a meranie hluku.

 

Čítané: 3490 x