Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

GALÉRIA KOBERCOV - AJ NAJDLHŠIA CESTA SA OPLATÍ !

Datum: 11.11.2010

Galéria kobercov - to je časť jedného kontinentu pod jednou strechou. Ponúka širokú ponuku klasických i moderných vzorv ručne viazaných kobercov, ktoré vždy boli a budú tradičným a zároveň neopakovateľným doplnkom mnohých interiérov.

 

Rozprávky z tisíc a jednje noci !

 

Už od útleho detstva, kedy sme po prvýkrát počuli príbeh o krásnej Šeherezáde, ktorá každý večer rozprávala svojmu manželovi iný príbeh len aby si zachránila vlsatný život, b ás slovo Orient evokuje určité predstavy- nie sú to len brušné tanečnice a lietajúce koberce, ale najmä zlato, hodváb a luxus. Nemáte aj Vy niekedy chuť preiesť aspon kúsok z tohto zázračného exotického sveta do svojich príbytkov? Aspon na chvíľku mať pocit, že ste krásna Šeherezáda alebo perzský princ ? Ako sa vraví ... nič nie je nemožné. Dokonca kvôli tomu nemusíte až do ďalekého Orientu. Exotický Orient príde totiž priamo za Vami !

 

Jede jediný- vhodne vybratý- doplnok Vám do Vášho bytu či domu vdýchne jedinečný závan orientálnej krásy a luxusu. Tým doplnkom je KOBEREC ! Luxusný, vznešený, ručne viazaný, unikátny doplnok, ktorého hodnotu a kvalitu oceníte nielen Vy ale aj Vaše deti a deti Vašich detí. Koberec na akom sa už pred stovkami rokov vozil rozprávkový Aladin, koberec , ktorý prežil storočia , len aby nakoniec pristál u Vás doma!

 

Tie najkrajšie a najkvalitnejšie kusy z celého Orientu Vám práve teraz priamo pod jednou strechou prináša Galéria kobercov, a to na Vajnorskej ceste 127E v Bratislave. Príďte si k nám vybrať ten pravý koberec pre Vás - perzský, čínsky, indický, nepálsky či turecký. Koberec , ktorý splní všetky Vaše predstavy o pohodlí a luxuse v jednom. Koberec, ktorý len teraz a len na tejto adrese dostanete za najlepšiu cenu !

 

Príďte k nám zvádzať príjemné súboje a zistíte, že rozprávka sa ľahko môže stať skutočnosťou !

 

GALÉRIA KOBERCOV - AJ NAJDLHŠIA CESTA SA OPLATÍ !!!

Čítané: 453 x