Rozšírené hľadanie
Streda 8. Máj 2024 |
meniny má Ingrida

Rekonštruovať rodinný dom? Nezabúdajte na kvalitné podlahy

Datum: 23.01.2016

Vo svete bývania je rekonštrukcia rodinných domov veľmi skloňovanou témou, pretože veľa majiteľov starších nehnuteľností si chcú prerobiť bývanie k obrazu svojmu. Exteriér získa nový kabát a interiér bude korešpondovať s modernými trendmi. V tomto článku sa zameriame predovšetkým na podlahy, ktoré potrebujú vtlačiť punc ojedinelosti.

Veľkej popularite sa teší predovšetkým podlahy drevené, vinylové a laminátové. Všetky tri varianty má vo svojom produktovom portfóliu spoločnosť FLOOR EXPERTS SLOVAKIA s.r.o., ktorá predstavuje renomovaného a spoľahlivého dodávateľa podláh. V jej kompetencii je tiež montáž podlahových krytín a podláh.

Drevené podlahy

V súčasnej dobe je kladený dôraz predovšetkým na ekologické bývanie, pričom túto požiadavku perfektne spĺňa drevo. Hlavným charakteristickým rysom parketové podlahy je prirodzený vzhľad, ktorý je ideálnym riešením do nadčasového aj starožitného bývania. Drevené podlahy sa vyznačujú vysokou eleganciou a prvotriednym spracovaním.

Laminátové podlahy

V rebríčku popularity sa na druhom mieste za drevenými podlahami umiestnili laminátové podlahy. Môžete si vybrať z viac ako 300 rôznych dekorov, pričom nechýba ani imitácia dreva. Spoločnosť FLOOR EXPERTS SLOVAKIA s.r.o. rozdeľuje svoje produkty na niekoľko kategórií, a to podľa možnosti zaťaženia.

Vinylové podlahy

Poslednou optimálnou možnosťou sú vinylové podlahy, ktoré sa vyskytujú tiež pod skratkou LTV. Tento variant je odolný voči mechanickému poškodeniu a súčasne je s ňou spojená minimálna údržba. Opäť si môžete vybrať z rôznych dekorov, pričom ľudia siahajú predovšetkým po imitáciách kameňa a keramické dlažby.

Zverte prácu do rúk profesionálnej firmy FLOOR EXPERTS SLOVAKIA s.r.o., ktorá sa špecializuje nielen na predaj podláh, ale aj na ich montáž.

Čítané: 3229 x