Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Viete vybrať ideálnu detskú posteľ pre vaše ratolesti?

Datum: 31.05.2017

Aj vy máte dilemu, akú detskú posteľ vybrať pre vaše ratolesti? Určite sa zhodneme na tom, že základom je, aby bola detská rozkladacia posteľ komfortná, zaistila dieťatku podmienky 

Bezpečnosť na prvom mieste!

Už na úvod treba podotknúť, že niekoľko rokov dozadu nebola ponuka detských postieľok taká rôznorodá a bohatá, ako je dnes. V tej dobe rodičia siahali po tzv. „rastúcej“ posteli vyrobenej z masívneho dreva, ktorú bolo možné prispôsobiť k aktuálnej výške dieťaťa – v konečnom dôsledku nájdete takéto postele v obchodoch ešte aj dnes. Na čo si dať pozor pri výbere jednolôžkovej postele pre dieťa? V prvom rade je to bezpečnosť! Detské postele so zábranou sú skvelým spôsobom ako ochrániť dieťatko pred neželaným pádom či iným úrazom, ktorý sa môže stať behom jednej sekundy! Výhodou je, že akonáhle dieťa vyrastie, zábranu môžete jednoducho odstrániť, a to bez toho, aby boli na posteli známky poškodenia.

Kvalitný matrac pre pohodlný spánok a oporu celého tela

Nutnosťou je pochopiteľne aj kvalitný matrac, ktorý poskytne pohodlie počas celej noci, veď detské telíčko si zaslúži poriadnu oporu tela, no nie? Matrac by nemal byť príliš mäkký a ani príliš tvrdý, ideálny je akýsi kompromis, občas sa však dá zakúpiť obojstranný matrac, čiže je na vás, či dáte prednosť mäkšej alebo tvrdšej časti.

Zapojte vaše dieťa do rozhodovania!

Postele do detskej izby sa samozrejme odlišujú nielen svojimi funkčnými vlastnosťami a parametrami, ale taktiež samotným prevedením a dizajnom. Dajte vášmu dieťaťu možnosť vybrať si to, čo sa mu bude páčiť! Túži po postieľke v tvare autíčka? Skúste zvážiť aj takúto možnosť, veď v dnešnej dobe sa dá kúpiť aj dostatočne veľká, bezpečná a dizajnovo unikátna posteľ do detskej izby, ktorá bude spĺňať požiadavky nielen rodičov, ale aj ich ratolestí.

 

Obrázok: detskapostel.com

Čítané: 6033 x