Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Je optimálny čas na nákup reality

Datum: 26.11.2010

Reality majú tú zvláštnosť, že sa ich celosvetová kríza dotýka veľmi tesne. Teraz sa zdá, že kríza dosahuje svoje pomyselné dno a odporúča sa reality nakupovať. Pre mnohých investorovceny na trhu nehnuteľností veľmi zaujímavé. Ak uvažujete o kúpe domu, bytu, pozemku, chaty či inej reality, tak teraz je ten najhodnejší čas.

Z posledných analýz renomovaných finančných firiem vyplýva jasné odporúčanie investorom, aby reality aktívne nakupovali. Osobitne európske trhy totiž ponúkajú tento a nasledujúci rok výnimočné investičné príležitosti. Odborníci odporúčajú nákup najmä v Belgicku, Francúzku a Nemecku. Finančníci tiež predpokladajú, že v roku 2010 sa celosvetový rast investícií do nehnuteľnosti zvýši o päť percent.

Ešte nie ste presvedčení o tom, že teraz je ten optimálny čas na nákup reality? Prezrite si niekoľko internetových stránok realitných kancelárií, alebo sa skontaktujte s realitným maklérom a nechajte si vypracovať ponuku na nákup nehnuteľností. Presvedčí Vás, že práve teraz sa oplatí investovať do realít.

Čítané: 590 x