Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Flexibilný pieskovec X-STONE : www.xstone.sk

Datum: 18.01.2011

Doneste si do svojho domova čaro prírody celého sveta ... „Prinášame krásu z hlbín Zeme“.

 

Pieskovce tvoria viac ako štvrtinu všetkých známych sedimentov na povrchu Zeme.

-         Zavrite oči a vychutnajte priamo v útulnosti vášho domova pocit, že ste súčasťou milióny rokov starého riečneho meandra, kde prednedávnom prešiel dinosaurus...

-         Alebo pocíťte prílivovú silu mora a morského pobrežia...

-         Doprajte si zažiť púštnu oázu...

 

Čo je flexibilný pieskovec?

 

Flexibilný alebo aj ohybný pieskovec X-STONE je ručne vyrábaný produkt. Každý jeden m² je originál navrhnutý a vytvorený samotnou prírodou. Ide o odtlačok piesku rôznych farieb a textúr tvorených niekoľko miliónov rokov pod zemským povrchom. Výsledkom je jedinečný produkt s nádychom luxusu. Flexibilný pieskovec dodá každému interiéru a exteriéru exkluzívny a nezameniteľný charakter.

 

Využitie

 

Vhodný pre použitie v exteriéri na architektonické dotvorenie fasád, soklov, múrov, stĺpov, komínov... Taktiež v interiéri na moderné dekorácie stien a iných prvkov. Využitie nájde aj ako podlahová plocha. Pri použití vhodnej lepiacej hmoty je možná inštalácia na drevo, betón, sadrokartón, obkladačky, sklo, kov, plast... Predstavuje ideálne riešenie všade tam, kde nie je možné použiť obkladový kameň pre svoju vysokú hmotnosť , hrúbku alebo veľké rozmery, kde nie je možné použiť iný obkladový materiál pre rôzne oblúky, rohy a iné nepravidelné tvary, a kde je požiadavka na niečo nové, štýlové a nadčasové. Vďaka svojej ohybnosti, jednoduchému tvarovaniu na požadovaný rozmer rezaním a širokej farebnej škále sú možnosti použitia limitované iba Vašou fantáziou.

 

Balenie

 

Produkt má rozmery 2,73m x 1,10m (využiteľná plocha 3m²). Balený je v rolke a následne v kartónovej krabici. Súčasťou balenia je lepiaca hmota ( pre exteriér alebo interiér ) a špeciálny prípravok pre konečný náter. Po jeho aplikácii produkt vytvrdne do konečnej podoby. Hmotnosť jedného balenia je približne 14kg. Priemerná hrúbka 3mm zaručuje maximálnu flexibilitu.

 

Showroom

 

Od januára 2011 je otvorený prvý showroom flexibilného pieskovca a mramoru a web stránka www.xstone.sk kde je možné vidieť a aj zakúpiť si rolky. Stránka funguje aj ako internetový obchod kde si môžete vybrané textúry objednať. Predajňa sa nachádza na Majerskej ceste 98 v Banskej Bystrici a ochotne Vám tam poradia a pomôžu s Vašou realizáciou.

 

Team XSTONE

 

Čítané: 867 x