Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Detský nábytok Aldo

Datum: 16.02.2011

Nábytok Aldo ponúka detský nábytok pre zariadenie interiéru do detskej izby tak, aby po umiestnení všetkých potrebných dielov zostal dostatok priestoru na hranie. S detským nábytkom od Alda je izba vzdušná a príjemná. Preto sa dnes zameriame na úložné priestory v detskej izbe.

Multifunkčné postele

Dnešná ponuka týchto postelí na Nábytku Aldo je naozaj veľmi široká. Čo vlastne výraz multifunkčné v tomto prípade znamená? Multifunkčnou detskou posteľou získame pre naše deti zase o niečo vzdušnejší priestor s väčšou možnosťou voľného miesta na hranie.

Tieto detské postele majú široké využitie úložných priestorov, či už v podobe šuplíkov, nadstavcov, či dokonca písacích stolov. Áno, čítate dobre! Aj takéto detské postele Nábytok Aldo ponúka. Mnoho zaujímavých informácií o nábytku nájdete aj v magazíne lepšie bývanie. Napríklad detská posteľ Fresno od holandského výrobcu skrýva výsuvný písací stolček, ktorý možno opäť schovať do postele. Táto netradičná detská posteľ rieši malé interiéry detskej izby. Touto posteľou Fresno, tak môžete harmonicky nadviazať na ďalšie diely nábytku a vytvoriť tak jednotný dizajn pre celú detskú izbu. Ojedinelý dizajn na českom trhu!

Čítané: 759 x