Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Kúpeľňové štúdio – luxusná kúpeľňa na mieru

Datum: 19.05.2011

Moderná kúpeľňa je dokonalým synonymom relaxu a pohodlia. Harmóniu technickej funkčnosti a úžitkovej príjemnosti nie je vždy jednoduché dosiahnuť. Preto vám svoje služby ponúka kúpeľňové štúdio Aimex.sk. O prestavbe a novostavbe kúpeľní vieme všetko a hravo zvládneme aj najnáročnejšie požiadavky na kvalitu stavebných prác a kúpeľňového zariadenia. Ponúkame kompletné riešenie kúpeľní, kúpeľňového zariadenia a prestavby bytového jadra.

Kúpeľňové štúdio Aimex.sk disponuje odborníkmi pre všetky práce súvisiace s realizáciou kúpeľne. Po obhliadke priestorov ktorú si u nás dohodnete emailom alebo telefonicky a s prihliadnutím na vaše predstavy a požiadavky pripravíme návrh kúpeľne. Po schválení návrhu zabezpečíme materiál aj pracovníkov a realizujeme kúpeľňu na kľúč vrátane potrebných stavebných prác. Postaráme sa o všetko vrátane dopravy materiálu a odvozu stavebného odpadu.

 

Eshop Aimex.sk ponúka vybrané kúpeľňové doplnky a zariadenie od špičkových talianskych dizajnérov. Luxusné kúpeľňové zostavy nábytku, kúpeľňové skrinky s umývadlom, kúpeľňové batérie s povrchovou úpravou chróm – bronz – zlato do nadštandardného interiéru kúpeľne bez kompromisov. Podstavcové, stojace, závesné umývadlá, wc, a bidety tvoria podstatnú časť sortimentu eshopu. Ďaľšie produkty pre vašu kúpeľňu objednáme aj individuálne.

 

Špeciálny tip z eshopu: nádherné zrkadlové lampy a kúpeľňové zrkadlá s osvetlením zmenia interér každej kúpeľne na nepoznanie. Viac info na www.aimex.sk. 

Čítané: 827 x