Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Kúpte si nový byt Ostrava

Datum: 14.06.2011

Ostrava už dávno nie je čiernym mestom, v ktorom kvitne iba ťažký priemysel a baníctvo. Ostrava je srdcom Moravskoslezského kraja. Metropola sa radí medzi tretie najväčšie mesto v Českej republike. Vďaka svojej strategickej polohe sa stala kultúrnym aj premysleným spojovníkom troch štátov. Ostrava sa nachádza 10 km od Poľska a 50 km od hraníc zo Slovenskom. Aj preto prichádza do tohto mesta za prácou veľa Slovákov.

Mesto sa neustále rozrastá, o čom svedčí aj úspešný projekt „Byt Ostrava“. Ide o moderné bývanie v nových bytoch v centre mesta. Stavba Rezidencie Nová Karolína sa začala realizovať už na začiatku roku 2010. Vo finále bude postavaných 242 bytových jednotiek. Pre záujemcov sú pripravené byty od 1+kk až po luxusné mezonety 4+kk. Byt Ostava je projekt, kde si vyberie každý záujemca, ktorý chce investovať do nového kvalitného bývania v centre Ostravy.

Ukončenie stavby Byt Ostrava sa plánuje na prvú polovicu roka 2012. Váš byt si ale môžete kúpiť už teraz! Tiež si môžete vybrať nadštandardné vybavenie. Do projektu bytu zapracujeme aj Vaše špeciálne požiadavky. Stačí navštíviť klientské centrum, kde si môžete dôkladne prezrieť štandardné vybavenie bytov. Tu získate kompletné informácie ohľadne realizácie stavby aj samotných bytov.

Čítané: 770 x