Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Vyrobená pre mňa

Datum: 10.08.2011

Nerušivé línie, dokonalé splývajúce s prostredím. Ušľachtilá jednoduchosť, elegancia a štýl. Reprezentatívnosť. Páči sa vám zvuk týchto slovíčok? Počúvajte dobre, šepká vám ich vaša nová kúpeľňa.

Kúpeľňa už dávno nie je treťoradou záležitosťou a často sa práve na ňu kladie pri stavbách najväčší dôraz. Správny architekt by sa mal dokonale zjednotiť s myslením budúceho majiteľa a dôkladne ho počúvať. Preto treba pochopiť osobnosť, ktorá bude priestor užívať a snažiť sa prispôsobiť všetkým jej „manierom“. Kúpeľňová línia EGO z dielne svetoznámeho dizajnéra Antonia Citteria, spĺňa požiadavky aj tých najnáročnejších. Už na základe názvu vieme, že sa v nej odráža niečo osobné. Citterio pochopil myslenie človeka, ktorý potrebuje komfort a funkčný priestor.
Subtilné a priestranné misy umývadiel so šírkou 80 a 110 cm sú navrhnuté tak, aby zaručili stabilitu a bezpečnosť. Ich asymetrické tvary poskytujú užívateľovi štedré odkladacie plochy, ktoré môže využiť na odkladanie každodennej kozmetiky, či iných hygienických pomôcok. Popri týchto moderných riešeniach ponúkajú umývadla aj neštandardnú hĺbku, vďaka ktorej sa umývadla používajú ešte pohodlnejšie.  
Priamo z prírody
Človek je dielo prírody a aj preto sa rád vracia na miesta, ktoré mu ju v niečom pripomínajú. Odpočinok a pocit slobody v ňom upevňuje i drevený nábytok a doplnky z ušľachtilého dreva. Ich odolnosť je samozrejme nastavená na najvyšší stupeň, sú odolné voči vlhku a starostlivosť o ne je tak stiahnutá na minimum. Dvierka na skrinkách sú vďaka prezieravosti dizajnéra k dispozícii v dvoch možnostiach- v lavom a pravom prevedení. Pekným bonusom sú aj praktické držiaky na uteráky, ktoré sa na skrinkách nachádzajú. Jemné línie keramiky sú upevnene tak, že človeka obklopuje len čistá estetika dreva a dodáva mu pocit naturálnosti. Výrobca dokonca poskytuje možnosť voľby pri usadení nábytku na nožičky, alebo zavesení umývadlových skriniek. V ponuke je viacero kombinácií, aby si každý typ našiel to, čo vyhovuje jeho osobnosti. Pri dizajnovaní kúpeľňovej rady sa myslelo aj na elimináciu rušivých zvukov, do esteticky ladenej toalety  bolo zabudované pozvoľné sklápanie dosky. Vy sa tak môžete poddať čistému tichu vašej kúpeľne a vychutnať si blízkosť prírody.

Čítané: 604 x