Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Bezpečnosť nadovšetko

Datum: 31.10.2011

Potrebujete spoľahlivo ochrániť svoj byt, budovu, predajňu alebo prevádzku? Je tu jednoduché a praktické riešenie

Potrebujete spoľahlivo ochrániť svoj byt, budovu, predajňu alebo prevádzku? Je tu jednoduché a praktické riešenie. Bezpečnostné navíjacie mreže. Tieto plnia bezchybne svoj účel. Bezpečnostné navíjacie mreže firmy JollyJokerspĺňajú smernice Rady Európskej únie a sú označované značkou CE.

Výhody navíjacích mreží:

1. ochrana majetku

2. úspora priestoru

3. príjemný vzhľad

4. montáž bez zásahov do priestoru

Navíjacie mreže majú viacero nesporných výhod. Možné je použiť ich na ochranu objektov až do šírky 30 m a výšky 5,5 m. Vhodné sú na ochranu vchodov do budov a použitie v exteriéroch, aj na ochranu prevádzok a použitie v interiéroch. Navíjacie mreže majú oproti klasickým krídlovým mrežiam veľkú výhodu najmä čo sa týka úspory priestoru. Nepredstavujú nežiadúcu prekážku pri vchode do budovy a pôsobia tiež omnoho estetickejšie.

Tieto mreže je možné ovládať viacerými spôsobmi:

  • ručne, s pomocou pružinových posilňovačov,
  • motorovoujednotkou na hriadeli alebo bočným priemyselným pohonom.

Elektronický pohyb mreží je zabezpečený kľúčovým alebo tlačidlovým ovládačom, magnetickou kartou, číselnou klávesnicou, diaľkovým ovládačom, či inými elektronickými koncovými zariadeniami. Pri montáži navíjacích mreží nie sú potrebné žiadne nežiadúce zásahy do priestorov. Mreže sú vyrábané z pozinkovanej a farebnej ocele, prírodného a eloxovaného hliníka alebo ušľachtilej antikorovej ocele. Bezpečnosť a pevnosť je teda zaručená.

Umiestnenie mreží

Bezpečnostné navíjacie mreže sú vhodné na použitie tak v interiéroch, ako aj v exteriéroch.

Pokiaľ ide o exteriérové mreže, ich použitie sa líši podľa typu budovy. Pre historické budovy, ktorých vzhľad by mreže mohli poškodiť, sú vhodné vzory TONDINO a TUBONDA. Vyniknú najmä v historických centrách miest. K moderným pravouhlým objektom sa hodia vzory TUBOLARE. Využívajú sa najmä na ochranu veľkých nákupných centier, priemyselných hál a rôznych veľkých objektov. Na tento účel sa používajú aj perforované oceľové lamely P115.

Kompletný sortiment produktov a ponuku firmy nájdete na webovej stránke www.jolly-joker.sk.

Čítané: 788 x