Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

5 tipov, čo robiť v septembri, aby ste neumreli nudou

Datum: 07.09.2022

September je tu a s ním aj postupný koniec letného obdobia. Neviete aké aktivity robiť v tomto mesiaci? Máme pre vás 5 tipov, čo robiť v septembri.

5 tipov, čo robiť v septembri, aby ste neumreli nudou

Výlety

Kam na výlet? Častá otázka v každom ročnom období. Našťastie sa dá ísť na rôzne výlety takmer kedykoľvek. Či už je zima, leto, jar alebo jeseň. Existuje množstvo možností pre každého. Ak milujete turistiku v prírode, choďte napríklad do dubového hája, kde zažijete neopakovateľnú romantiku. Toto miesto sa nachádza medzi obcami Dobrá Niva a Sása v okrese Zvolen. Ak hľadáte nejaké zaujímavé miesto na aktívnejšiu turistiku, choďte na rozhľadňu Krahule. Naskytne sa vám perfektný výhľad z rozhľadne na Krahulskom štíte. Ak hľadáte zaujímavé mesto alebo dedinu, určite navštívte Španiu Dolinu. Nájdete tu zachované domčeky z 19. storočia, ktoré určite stoja pozretie. Navyše tu zažijete aj prírodu spojenú s baníckou minulosťou. 

Adrenalínový zážitok

Vyskúšajte nejakú adrenalínovú aktivitu. Môžete ísť na tandemový zoskok padákom, zážitkový let lietadlom, zahrajte si s kamarátmi paintball alebo choďte splavovať rieku. 

Nové filmy a seriály

Nudu môžete zabiť novými zaujímavými filmami alebo seriálmi. Skočte si kľudne do kina na nové filmy. Môžete sa tešiť napríklad na film Three Thounsands Years of Longing, See How They Run, hororový Smile alebo romantický Tickets to Paradise.  Počas septembra ich bude naozaj veľa. Prípadne si pozrite nejaký nový seriál cez jednu zo streamingových platforiem. Aktuálne je veľmi populárny seriál The Lord of the Rings: Rings of Power, ktorý aktuálne zažíva svoju premiéru. Veľmi populárny je aj seriál House of the Dragon od HBO max (Tip na článok: 3. časť House of the Dragon)

Hody 

Od septembra začínajú po Slovensku rôzne hody, slávnosti a vinobrania. Skočte si na jeden alebo dva poháre dobrého burčiaka alebo si dajte lokšu s kačkou. Navyše sú tieto udalosti veľakrát spájané aj s dobrou hudbou, môžete sa preto dobre zabaviť. 

Politické relácie

Od septembra väčšinou ožívajú viac aj politické relácie a diskusie, ktoré sú v lete väčšinou utlmené. Ak radi sledujete dané udalosti a relácie, môžete očakávať od septembra rušnejšie obdobie v TV. V TV môžete očakávať viac vystúpení rôznych politikov ako Richard Sulík, Igor Matovič, Róbert Fico, Boris Kollár a mnoho ďalších.

Posledné letné športy

Leto sa končí a s ním aj horúce letné dni. Využite posledné možnosti na plávanie v bazéne, bicyklovanie, hrajte rôzne outdoorové športové hry. 

Čítané: 2690 x