Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Stany na auto iKamper sú na vrchole medzi autostanmi

Datum: 14.05.2023

Spomedzi značiek autostanov v kvalite vyčnievajú stany iKamper. Ide o prémiové stany, ktoré si obľúbili kemperi v zahraničí a pomaly sa dostávajú aj na náš trh.

Stany na auto iKamper

Stany na auto iKamper ponúkajú oproti konkurencii veľa vychytávok navyše, ktoré vám spríjemnia každý pobyt v prírode. Čo všetko získate kúpou stanu iKamper?

Stany na auto ako revolúcia v kempovaní

Ľudia nie sú leniví alebo rozmaznaní. Využívajú len možnosti, ktoré im pokrok a technológie umožňujú. Napríklad aj v oblastiach ako je cyklistika či kempovanie. Cyklistika a kempovanie k sebe patria. Vďaka pomôckam si každý môže dopriať komfortné kempovanie i cyklistiku. Klasické stany nahrádzajú autostany. Bicykle je možné previesť kamkoľvek, k čomu napomáhajú nosiče bicyklov na ťažné.

V minulosti boli autostany využívané prevažne pri expedíciách do vysoko položených území. Preto sa im hovorí expedičné stany. Postupne si získali popularitu aj medzi bežnou populáciou. Kemperi rýchlo pochopili, že vďaka autostanom môžu spojiť komfort a stanovanie, čo bolo ešte pred pár rokmi utópiou.

Autostany sú kempovaním budúcnosti

Dá sa predpokladať, že autostany sa stanú kempovaním budúcnosti. Postupne nahradia obyčajné stany. Nielen kvôli pohodliu, ale tiež bezpečnosti, skladnosti a jednoduchej manipulácii. V stanoch na aute sú kemperi chránení pred premenlivým počasím, zvieratami a hmyzom či zlodejmi. Stan je uložený po celý čas na streche, takže v aute zostane priestor na prevoz iného vybavenie a batožín. K autostanom sa vyrábajú rôzne prístrešky a markízy, ktoré ešte viac rozširujú možnosti kempovania.

iKamper ako špička medzi autostanmi

Všetky uvedené vlastnosti a ešte niečo navyše majú autostany značky iKamper. Vypichnúť musíte hlavne nový model iKamper SkyCamp 3.0. Tento model prešiel mnohými vylepšeniami, ktoré zvyšujú pohodlie a prispievajú k pôžitku z kempovania.

Stan na auto iKamper SkyCamp má pevnú laminátovú konštrukciu, čo znamená, že stan má vyššiu nosnosť a je odolnejší voči silnému vetru. Polstrovanie vrchného materiálu autostanu iKamper SkyCamp má vysoké tepelno a zvukovo izolačné vlastnosti. Stan je možné postaviť za pár sekúnd. Jeho kapacita je dostačujúca pre 4 osoby. V tomto autostane sa spí naozaj ako v bavlnke. Jeho dno tvorí matrac z pamäťovej peny s hrúbkou 7 cm.

Stany na auto iKamper sú na vrchole medzi autostanmi, a to platí nielen pre majiteľov auta Opel Astra. Spomedzi značiek autostanov v kvalite vyčnievajú stany iKamper. Ide o prémiové stany, ktoré si obľúbili kemperi v zahraničí a pomaly sa dostávajú aj na náš trh. Stany na auto iKamper ponúkajú oproti konkurencii veľa vychytávok navyše, ktoré vám spríjemnia každý pobyt v prírode. Čo všetko získate kúpou stanu iKamper?

 

Čítané: 2542 x