Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Bez hypotéky sa nové bývanie nezaobíde

Datum: 21.10.2010

Len máloktorá mladá rodina je schopná zafinancovať nové bývanie bez použitia hypotéky. Aj keď mladomanželom na začiatku často pomáhajú rodičia, na kúpenie samostatného bytu to zvyčajne nestačí. Keď máte stabilný príjem do rodinného rozpočtu, tak vybavenie hypotéky je takmer bezproblémové. Ak žijete iba ako druh a družka, môžete u nás hypotéku tiež úspešne vybaviť. Sobášny list nie je pre uzatvorenie zmluvy podmienkou. Okrem bežnej hypotéky si môžete vybrať z dvoch variant hypoték a to hypotéky Naopak a hypotéky Expres.

Čo je hypotéka Naopak?

Tzv. hypotéka Naopak je určená pre tých, ktorí ešte nie sú vlastníkmi nehnuteľnosť a chystajú sa v blízkej budúcnosti nakupovať realitu. Vaša výška úveru bude schválená ešte pred tým, ako budete podpisovať kúpnu zmluvu. Navyše získate až pol roka na nájdenie a zakúpenie Vami vysnívanej nehnuteľnosti. Ak uzatvoríte s nami hypotéku Naopak máte zaistený neodvolateľný zmluvný prísľub na poskytnutie hypotéky.

Čo je hypotéka Expres?

Ďalšou variantou bežnej hypotéky je hypotéka Expres. Je charakteristická predovšetkým svojou rýchlosťou. Garantujeme Vám schválenie už do 3 hodín od podania žiadosti. Pre rýchlosť jednania je potrebné vyplniť online žiadosť s kontaktnými údajmi a okamžite sa s Vami spojí hypotekárny bankár. Ak bude Vaša hypotéka predbežne schválená, ihneď Vám to telefonicky oznámime. Po predložení všetkých potrebných dokumentov dostanete schválenie hypotéky aj v záväznej písomnej forme. Peniaze môžete čerpať jednorázovo alebo postupne. Čerpanie hypotéky je nutné začať do 12 mesiacov a ukončiť najneskôr do 2 rokov od uzatvorenia zmluvy

Aká je doba splatnosti hypotéky?

Obvyklá doba splatnosti je od 5 do 30 rokov, záleží od výšky poskytnutej hypotéky a Vašich možností splácať pôžičku. Po vzájomnej dohode umožňujeme aj mimoriadne splátky, vďaka ktorým môžete hypotéku splatiť predčasne.

Čítané: 845 x