Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Refinancovanie hypotéky zníži úrokovú sadzbu

Datum: 22.10.2010

Keď ste si pred niekoľkými rokmi kupovali byt a brali ste si hypotéku, nebola situácia na finančnom trhu zrovna ružová. Dostať hypotéku v banke bol problém, podmienky hypoték boli prísne a úrokové sadzby vysoké. Pretože budete splácať ešte takmer 20 rokov, ponúka sa možnosť na „refinancování hypotéky“. Dnes už takmer každá banka a nebanková inštitúcia ponúka možnosť refinancovania pôvodných úverov, vrátane hypoték. O refinacovanie hypotéky môžete požiadať u inej banky, než s ktorou máte v súčastnosti uzatvorenú hypotéku.

Čo Vám prinesie refinancovanie hypotéky?

Refinacovanie hypotéky s GE Money Bank Vám prinesie zníženie úrokovej sadzby u novej hypotéky minimálne o 0,5% p.a. Za vybavenie úveru neplatíte žiadne ďalšie poplatky. Nepotrebujeme nový odhad tržnej ceny nehnuteľnosti, stačí nám predložiť pôvodný dokument. Ak plánujete splatiť hypotéku v krátkom čase, konkrétne do 11 mesiacov, nepotrebujeme potvrdenie o Vašich príjmoch. Noví klienti majú u nás rovnaké úrokové sadzby ako všetci naši stávajúci klienti.

Aké sú výhody refinacovania hypotéky?

Garantujeme vám nižšiu úrokovú sadzbu, ako máte u Vašej súčasnej hypotéky. Môžeme flexibilne upraviť dobu splácania, ktorú prispôsobíme Vašim súčasným finančným podmienkam. Môžete získať dodatočné finančné prostriedky vďaka možnosti navýšiť hypotéku. Ponúkame aj možnosť zváženia životnej poistky v súvislosti so splácaním hypotéky v nasledujúcich rokoch. „Refinancování hypotéky“ je jednoduché a bez ďalšej zbytočnej administratívnej záťaže. Zbavíte sa zbytočných poplatkov. Zaplatené úroky z hypotéky môžete použiť ako odpočítateľnú položku v daňovom priznaní. Ak ešte potrebujete nejaké finančné prostriedky na zariadenie domácnosti, môžeme Vám súčasne so zmenou hypotéky poskytnúť doplnkový úver.

Čítané: 698 x