Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Tovar na splátky s Ammado pôžičkou

Datum: 08.07.2014

Aj vy už máte dosť nakupovania tovaru na splátky cez predražené spoločnosti? Dupnite si a pozrite sa iným smerom. Existuje totiž oveľa jednoduchšie a lacnejšie riešenie. Nedá nám, aby sme Vás neupozornili na lídra, ktorý postupne valcuje všetky konkurenčné ponuky. Je ním spoločnosť Ammado, ktorá ponúka pôžičky využiteľné i na kúpu tovaru.

 

Nezáleží na tom, čo práve potrebujete. Dôležité je, aby ste vedeli, kam sa obrátiť v prípade, že Vám chýbajú financie. Dovoľte nám bližšie predstaviť dominantného partnera na trhu s pôžičkami.

Pôžička Ammado a jej plusy

Inštitúcií, ktoré sa zaoberajú poskytovaním pôžičiek, je neúrekom. Ammado však medzi nimi vyniká pár skvelými maličkosťami. Výhodný ročný úrok už od výšky 9,8% je atraktívnym bonusom, ktorý iste uľahčí Vaše rozhodovanie pri hľadaní spoľahlivého partnera. Pôžička od tohto experta čaká na každého. V tomto svete teda neexistuje slovo „nie“. Či ste zamestnaný, alebo sa momentálne o prácu uchádzate, užívate si dôchodok alebo materskú dovolenku, dvere spoločnosti Ammado sú Vám otvorené. Nepredvídateľné situácie vo Vašej rodine rieši aj možnosť 4-mesačného odkladu splátok. Pri vybavovaní nemusíte čeliť nátlaku, pretože táto pôžička je bez ručenia, dokladovania príjmu a nie je nutné prikladať bločky, na čo ste peniaze minuli. Navyše, ak sa náhodou rozhodnete pôžičku splatiť skôr, nemusíte sa obávať zbytočných poplatkov a pokút. Nákup tovaru sa tak stane príjemnou zábavou, kedy sa nemusíte viac pozerať na cenu. Vyberte si chladničku, práčku, televízor alebo kuchynskú linku podľa Vašich predstáv. 

S ľahkosťou, bez stresu a do pár hodín

Bezkonkurenčný úrok, serióznosť a spoľahlivosť – to sú prednosti, ktoré dostali Ammado na 1. miesto v recenziách pôžičiek. K nesporným výhodám iste patrí aj dostupnosť a ústretovosť. Výšku splátok si dohodnete tak, aby pre Vás pôžička nebola nijakou záťažou. Tiež sa dá dohodnúť na dobe splácania, ktorá sa pohybuje od 1 do 7 rokov. Pokiaľ ste sa rozhodli nakupovať s pôžičkou Ammado, stačí vyplniť jednoduchú online žiadosť. Celý proces tak prebehne rýchlo a bez problémov. Nepotrebujete žiadneho ručiteľa, ba ani ručiť vlastným majetkom. Odpadá teda aj zbytočný stres, ktorý musia záujemcovia o pôžičky neraz znášať. Peniaze dostanete bez poplatkov už do 24 hodín, a to v sume od 100 do 8.000 €.

Zariaďte (alebo renovujte) domácnosť bez problémov. Doprajte si štandard, aký si zaslúžite.


Foto: ammado.sk

Čítané: 4841 x