Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Výhodné skladovanie v prenajatom hangári

Datum: 26.05.2016

Pokiaľ žijete a pracujete v Bratislave, oproti ostatným máte veľkú výhodu – nielenže ste v hlavnom meste, kde je príležitostí na úspech neúrekom, ale sa vám otvárajú aj nové možnosti pre vaše podnikanie. Už dávno je vyvrátený mýtus, že polovicu mesačného zisku minie živnostník na zaplatenie nájmu za svoj kancelársky či skladový priestor. Podnikať sa dá aj výhodne, ak, samozrejme, máte prehľad o všetkých alternatívach. 

Hangár priamo pri letisku!

Je jasné, že pokiaľ vlastníte súkromné lietadlo, nebudete ho chcieť skladovať u seba na dvore alebo na streche paneláka. Areál pri letisku Milana Rastislava Štefánika v Bratislave za vás vyrieši nedostatok skladovacích priestorov a poskytne bezpečný úkryt pre menšie súkromné lietadlá, ktoré tam viete nielen uskladniť, ale si ich aj opraviť a udržať vo forme. Ak sa vás vlastnenie lietadla netýka, priestory hangáru je možné použiť aj ako miestnosti na skladovanie pre iný druh vašej záujmovej činnosti – ak podnikáte s nábytkom, hangár vám poskytne dostatok miesta na jeho rozloženie, ak sa zaoberáte stavebníctvom, pokojne použite kapacitu hangáru na uskladnenie tehál či cementu. Takto by sme mohli menovať stovky príkladov. Možno však nepotrebujete nič uskladniť, ale by sa vám zišla výrobná hala. Aj v tomto prípade je veľmi výhodné prenajať si hangár, ku ktorému je možné v rámci spomenutého areálu zabezpečiť aj kancelárske priestory.

Veľmi výhodný prenájom

Nezavrhujte možnosť prenajať si hangár v Bratislave len preto, že sa nazdávate, že to bude drahé a nevýhodné... Ale aké je to lukratívne! Len si predstavte, že ste blízko diaľnice a obchodného centra s prístupom k MHD. Ste priamo v centre pozornosti a navyše je váš hangár nonstop pod dohľadom vďaka strážnici, takže sa nemusíte strachovať o vaše lietadlo, tovar či výrobné stredisko. Areál sa člení na viacero budov a každá z nich vám poskytne iný druh priestor. Skvelé, že si ešte aj môžete vyberať. Napríklad v budove BCD nájdete momentálne voľný priestor s rozmermi nad dvetisíc metrov štvorcových, ktorý sa rozkladá na dvoch poschodiach. Tento hangár je vhodný najmä na údržbu a uskladnenie lietadiel, s možnosťou napojiť sa na vodu a odpad. Kúrenie je plynové a mechanická brána sa dá upraviť na elektrickú. Strážnica areál monitoruje 24 hodín denne. Budova F zahŕňa tri podlažia, vykurovanie je v tomto prípade elektrické. Parkovanie je pri budove zabezpečené. Ešte stále je dostatok voľných priestorov, ktoré sa dajú využiť, treba sa však chopiť šance – hangáre sa tešia čoraz väčšej obľube, a preto si ich prenajíma veľký počet podnikateľov. 

Bonusy pre vaše podnikanie

Lokalizácia hangárov, ktoré si môžete prenajať v bezprostrednej blízkosti areálu letiska, vám poskytuje priame napojenie na mestský obchvat a diaľnicu D1. Okolie budov je denne starostlivo udržiavané a poskytuje dostatočné množstvo zelene. Okrem toho tam máte k dispozícii stravovacie zariadenie, parkovacie miesta a sedem dní v týždni strážnu službu. Len tu nájdete všetky výhody na jednom mieste!

Čítané: 4442 x