Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Ekonomický program, s ktorým je radosť pracovať

Datum: 22.08.2016

Viete, čo potrebujú malé a stredné firmy, aby mohli rásť? Tým tajomstvom nie je len dobrý produkt a služby. Alebo skvelý zamestnanci. Áno, aj tí sú kľúčový. No často sa zabúda  na dobré procesy, vďaka ktorým to celé drží pohromade a umožňuje bežným zamestnancom, ale aj vedúcim pracovníkom podávať skvelé výkony.

Čo ak by ste tieto procesy mohli mať prehľadne na jednom mieste? Vďaka ekonomickému programu Money S3 je to viac ako možné. Umožňuje vám vedenie jednoduchého i podvojného účtovníctva, mzdového účtovníctva, obsahuje aj vlastný CRM systém, môžete v ňom mať pod palcom skladové hospodárstvo, všetky objednávky a mnoho iného.

Program Money S3 vám uľahčí vedenie účtovníctva vďaka automatickému číslovaniu aj prečíslovaniu dokumentov, ak ste sa pomýlili.

Keďže v slovenskom podnikaní sa až príliš často vyskytuje problém s platením faktúr, každý podnikateľ musí mať prehľad, ktoré faktúry sú riadne zaplatené, a ktoré sú v omeškaní. Je to akýsi slovenský štandard, s ktorým už počíta asi každý podnikateľ. Nezaplatená faktúra nikoho neprekvapí.

Aby ste mali dôkladný prehľad, Money S3 dokáže kontrolovať úhrady aj upomienky. Na jednom mieste budete mať zoznam nezaplatených faktúr aj prehľad dlžníkov. Program je až tak inteligentný, že pri vystavovaní faktúry vás upozorní, ak je niekto neplatič. Takto sa ušetríte od problémov pri rozhodovaní, či predávať svoje produkty alebo služby danému človeku.

Čítané: 3662 x