Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Online kreditná karta GE money bank

Datum: 06.02.2011

Bez kreditnej karty si nevime už nakupovanie ani predstaviť. Stále viac a viac používame bezhotovostné platby. Je to predsa pohodlnejšie a bezpečnejšie. Behať zo stovkami eur vo vrecku po obchodnom centre nie je vôbec múdre. Banky ponúkajú rôzne druhy bankových kariet, dobrí a stáli zákazníci získavajú najrôznejšie výhody a vernostné programy. Tak napríklad „online kreditni karta GE money bank“ prináša možnosť získania pôžičky bez zdĺhavého vybavovania.

Ak použijete ponúkané peniaze na karte, získate bezúročné obdobie 50 dní. To sa Vám veľmi oplatí, ak potrebujete peniaze iba na krátkodobé preklenutie finančného nedostatku. Online kreditná karta GE money bank vám navyše prinesie internetové bankovníctvo zadarmo. Ďalšie služby sa líšia od typu kreditnej karty a výšky možnej pôžičky. Tak napríklad vďaka tzv. MoneyCard Gold môžete získať úver až do výšky 300 000 Kč, VIP zákaznícku linku a rad vernostných programov.

Vyrazili ste na dovolenku a potrebujete zaplatiť neočakávaný výdavok za lekársku starostlivosť? „Online kreditni karta GE money bank“ Vám pomôže z tejto nepríjemnej situácie. Kreditnou kartou GE money bank môžete bez problémov platiť aj v zahraničí. S kartami od našej spoločnosti sa ani v inej krajine nestratíte.

Čítané: 814 x