Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Ako si vybrať správny tvarovací produkt na vlasy pre pánov. Ako napríklad vosk na vlasy.

Datum: 25.09.2018

Chcete mať pekný a upravený účes? Ponúkame vám pár rád ako si vybrať správny vosk na vlasy a iné doplnky.

Ako si moderní muži upravujú vlasy? Aké produkty sú najlepšie pre váš strih vlasov? Prečítajte si pár tipov, ktoré produkty sú najlepšie pre vás.

Kedy muži navštevovali kaderníctvo raz za rok. Dnes je to skôr už rarita. V dnešnej dobe je úplne normálne, že sa muži upravujú svoje vlasy aj bradu. Venujte sa úprave svojich vlasov s jednoduchosťou. Muži zvykli styling vlasov obmedzovať len na umývanie a sušenie. Dnes si páni môžu vybrať z mnoho možností. Či máte vlasy dlhé alebo krátke, môžete si vybrať z mnoho variantov.

Potrebujete správne stylingové prípravky

Ak máte krátke vlasy, tak tie sa najlepšie upravujú pomocou gélu. Dodá im potrebnú fixáciu. Dôležité je to neprehnať s množstvom gélu. Mať tvrdé vlasy sa už v dnešnej dobe nehodí.

Vosk na vlasy alebo pasta na vlasy sú voľbou ak chcete, aby vaše vlasy mali potrebný look, ale jemne aj padali. Dodajú vlasom aj príjemnú vôňu. Vosk vytvára vlasom prirodzený vzhľad. Môžete ho kombinovať aj s lakom na vlasy. Niekedy treba dávať pozor nato, že lak môže zanechať vlasy mastné, preto je dobré ak využijete chi šampón.

Čítané: 4588 x