Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Výroba a predaj regálov – skladové regále na mieru

Datum: 24.11.2011

Regalsistem.sk – slovenský špecialista na výrobu, montáž a predaj regálov a regálových systémov na mieru ponúka v rámci svojich služieb komplexné riešenie vybavenia skladových priestorov. Skladové regále pre logistické strediská, sklady, autoservisy, predajne alebo iné firemné priestory dodáva svojim klientom už 15 rokov. Výrobe a predaju regálov samozrejme predchádza odborný návrh regálového systému v zmysle potrieb klienta a v súlade s bezpečnostnými štandardami.

Skladové regále možno roztriediť do niekoľkých základných skupín. Policové skladové regále sú klasikou skladových systémov a vďaka všestrannému využitiu pri uskladnení širokého spektra produktov sú vysoko žiadané. Paletové regále sú na mieru prispôsobené typu paliet ktoré sa v nich budú uskladňovať. Konzolové regále slúžia na uloženie tyčových a plošných materiálov ktorým sa konštrukčne takisto prispôsobujú na mieru. Zaujímavé sú mobilné policové, paletové, konzolové regále.

 

Obchodné regále sú ďaľšou položkou zo sortimentu Regalsistem.sk. Navrhujú sa samozrejme na mieru podľa požiadaviek konkrétnej predajne a spolu s doplnkami ponúkajú komplexné riešenie interiéru časti obchodu prístupnej zákazníkom. Pre logistické centrá a rozsiahle skladové priestory sú k dispozícii tzv. poschodové sklady – oceľové skladovacie konštrukcie so schodiskami a vybavením potrebným pre efektívne skladovanie akéhokoľvek obrovského množstva materiálu.

Čítané: 743 x