Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Korporátne služby od profesionálov

Datum: 14.01.2012

Začínate podnikať? Založenie s.r.o. je omnoho výhodnejšie ako podnikanie prostredníctvom živnosti ako fyzická osoba. A to aj napriek vyšším zriaďovacím nákladom. Ak Vás odrádza minimálna výška základného imania, s.r.o. je práve pre Vás. Pri založení s.r.o. potrebujete mať vo vrecku iba niekoľko sto eur a my všetko vybavíme za Vás.

Pri zakladaní obchodných spoločností využívame najmodernejšie hardvérové a softvérové vybavenie, s ktorým účinne eliminujeme časové aj finančné náklady v procese založenia firmy. Vašu novú spoločnosť s ručením obmedzeným založíme už v priebehu 10 pracovných dní, pričom výsledok garantujeme vrátením plnej ceny za službu.

Okrem zakladania všetkých druhov obchodných spoločností (najmä však s.r.o. a a.s.) Vám ponúkame prvotriedne ready-made spoločnosti. Ready-made s.r.o. kúpite u nás v priebehu 24 hodín od prvého kontaktu za najnižšiu cenu na slovenskom trhu. V prípade Vášho záujmu o spoločnosť, ktorá je registrovaná ako platca DPH Vám pružne vyjdeme v ústrety a to aj napriek tomu, že sa v poslednej dobe výrazne skomplikoval proces registrácie novozaložených spoločností pre daň z pridanej hodnoty.

Ak o novú spoločnosť nemáte záujem, ponúkame Vám najlacnejšie spracovanie zmien v už existujúcej obchodnej spoločnosti na kľúč. Služba zahŕňa odborné poradenstvo za účelom nájdenia optimálneho riešenia, spracovanie všetkej potrebnej dokumentácie, podanie návrhu na zápis zmeny do obchodného registra ako aj ohlásenie vykonaných zmien na živnostenskom a daňovom úrade.

Čítané: 692 x