Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Zdravotné stoličky pre Váš zdravý chrbát!

Datum: 27.09.2010

Trpíte problémami s chrbtom? Sedí sa Vám vo Vašej kancelárii pohodlne, alebo Vás bolí v chrbte a za krkom?

Trpíte problémami s chrbtom? Sedí sa Vám vo Vašej kancelárii pohodlne, alebo Vás bolí v chrbte a za krkom? Bolí Vás v krížu počas práce i po nej? Viete, že dnes problémy s chrbtom trpí polovica populácie? A že tieto ťažkosti sú často spôsobené práve nesprávnym sedením v kancelárii a nevhodnými stoličkami? My máme pre Vás a Váš chrbát riešenie!Zdravotné stoličky sú pohodlné, dokonale ergonomicky tvarované a navrhnuté tak, aby Váš chrbát dokonca posilňovali!Vyskúšajte naše zdravotné stoličky!

Správne sedenie zaručí iba zdravotné stoličky!

Kto ešte neskúsil, aké výhody prinášajú zdravotné stoličky doma iv kancelárii, ten môže len ľutovať - seba, ale hlavne svoj namáhaný chrbát!Koľkokrát sa vám už stalo, že ste museli prerušiť prácu v kancelárii, pri počítači či v pracovni, a museli sa trochu pretiahnuť, pretože bolesť chrbta bola neznesiteľná. Stuhnutýn chrbát a bolesti za krkom nás sprevádzajú aj po skončení pracovnej aktivity a nekončí vlastne nikdy. Chcete v tom pokračovať? So zdravotnými stoličkami už neumusíte trpieť ani minútu. Vyskúšajte zdravotné stoličky a doprajte úľavu svojemu chrbtu i celému telu!

Zdravotné stoličky SpinaliS chrbát nenamáhajú - ony ho dokonca posilňujú!

Áno, hoci to znie neuveriteľne, posilňovať svalstvo chrbta i brucha možno skutočne aj pri obyčajnom sedení! Zdravotné stoličkySpinaliS sú konštruované tak dômyselne, že počas sedenia posilňujete problémové partie, ktoré Vám doteraz spôsobovali toľko bolesti.Silnejší chrbát znamená zdravý chrbát! Unikátne riešenie zdravotných stoličiek, založené na sedeniu na pružine, svojou dokonalou konštrukciou imitujú populárne a účinné sedenie na lopte, kombinované s kancelársku stoličku s opierkou.Zdravotné stoličkySpinaliS predstavujú v súčasnosti absolútnu svetovú špičku v zdravom sedenie Presvedčte sa sami a kontaktujte nás

Čítané: 563 x