Rozšírené hľadanie
Streda 8. Máj 2024 |
meniny má Ingrida

Dovolenka Kuba

Datum: 01.08.2013

Temperamentný tanec, výborný rum, povestné cigary, biele pláže, raj na zemi  –  to je Kuba. Podmaní si vás neskutočne krásnou prírodou a exotikou, či priateľskými ľuďmi. Vďaka nádhernému moru a prekrásnym plážam je Kuba jednou z najobľúbenejších dovolenkových destinácií. Priaznivá geografická poloha zaručuje Kube príjemné počasie takmer po celý rok. Leží v najzápadnejšej časti Karibiku. Na každom kroku vás omámi exotika nesmierne bohatej flóry a fauny.

Kuba sa považuje za raj potápačov, keďže je tu neskutočné množstvo koralových útvarov. V hlavnom meste Havana môžete nájsť mnohé architektonické skvosty. Vychutnajte si mojito alebo daiquiri v obľúbených baroch Ernesta Hemingwaya. Trinidad je jedno z najstarších a najzachovalejších miest Kuby. V roku 1988 sa mestečko Trinidad stalo súčasťou svetového dedičstva Unesco.

Dovolenka Kuba je vynikajúcim darčekom pre všetkých, ktorí milujú exotiku.  Kuba vás očarí jemným bielym pieskom a krištáľovo čistou vodou. Najznámejšou plážou je 20 km dlhá pláž Varadero, ktorá sa nachádza na polostrove Hicaros.  Na severovýchode Kuby leží ostrov Cayo Coco s nádherným tyrkysovým morom. S pevninou je spojený kamennou hrádzou, ako aj ďalší ostrov Cayo Guillermo. Hotely ponúkajú zväčša služby all inclusive a tak bohatý športový alebo spoločenský program je zaručený. K dispozícii sú vodné športy, katamarany, bicykle, windsurfing. Skvelým miestom pre milovníkov vodných športov a cyklistiky je ostrov Cayo Largo del Sur. Nájdete tu i morské korytnačky či leguány.

Kuba, raj pod slnkom, splní vaše túžby a sny o bezstarostnej dovolenke.
Poznávacie zájazdy Kuba

Čítané: 711 x