Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Catering - pohostenie na profesionálnej úrovni

Datum: 21.10.2015

Chystáte rodinnú oslavu, svadbu alebo firemný večierok? Zorganizovať spoločenskú akciu nie je vôbec také jednoduché ako to na prvý pohľad asi vyzerá. Človek je dnes neustále v strese, má mnoho práce či starostí, tak prečo si život trošku neuľahčiť a nenechať si zorganizovať nezabudnuteľnú akciu od profesionálov? 

Na čo slúži catering?

Catering pochádza z anglického slova cater a v preklade znamená dodať potraviny. Cateringové služby sú teda činnosti zamerané na dodanie jedla, prípravu nápojov a zaistenie celej hostiny kdekoľvek, kde si budete želať. Oslavy môžete zorganizovať pokojne i na záhrade, v altánku, na terase či voľne v prírode, takže výber je len a len na vás.  Medzi ďalšie výhody patrí prvotriedny personál, ktorí dodá vašej akcií noblesu, ale aj splnenie tých najmenších detailov, čo pre spoločnosť catering Bratislava nie je žiadny problém.

Správne zvolená cateringová firma je zárukou spokojnosti i kvality

Pokiaľ ste sa rozhodli pre cateringovú firmu, je dôležité, aby ste si ujasnili niekoľko základných bodov. Dátum a miesto akcie, čas od kedy akcia začína a kedy končí, počet porcií, ktoré bude nutné pripraviť, objednávka menu, ale i ostatné služby ako je výzdoba či aranžovanie. Pokiaľ vsadíte na kvalitné cateringové služby, odmenou pre vás budú spokojní hostia a spoločenské uznanie za perfektne zorganizovanú akciu. Ak sa bojíte, že cena za tieto služby bude príliš vysoká, asi budete milo prekvapení. Celková suma samozrejme závisí od mnohých faktorov, no nemusíte sa báť, že vás pripraví o všetky vaše úspory.

Cateringová spoločnosť - LionCatering.sk ponúka organizovanie osláv (svadby, krstiny, súkromné akcie, plesy ...), včasné a rýchle dodanie služby a samozrejme i chutné a zdravé jedlo, ktoré vo vás prebudí gastronomický zážitok. Príjemná atmosféra, dokonale zorganizované pohostenie, spokojnosť klientov a dlhoročné skúsenosti zamestnancov sú kritéria, ktoré sú pre nás prvoradé. Novinkou je aj bezpečnostná služba, ktorá zabezpečí hosťom dostatočnú ochranu, čo sa v mnohých prípadoch vyplatí.

 

FOTO: © PhotoeffectbyMarcha / Dollar Photo Club

Čítané: 3611 x