Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Rezervačný systém pre fitness štúdio? Odporúčam SuperSaaS

Datum: 19.02.2016

Kamarátka v minulom roku otvorila dámske fitness centrum. Aktuálne okrem fitness centra vedie lekcie niekoľkých druhov cvičení, a to konkrétne jogu, bosu a TRX. S rozširujúcim sa portfóliom služieb musel prísť efektívny a prehľadný rezervačný systém. Kamarátka ma požiadala, aby som vybral rezervačný systém vyhovujúci jej požiadavkám. V oblasti IT pôsobím dlhé roky a v rezervačných systémoch mám pomerne dobrý prehľad.

Kľúčovými požiadavkami bola nízka cena, prostredie v slovenskom jazyku, intuitívne ovládanie a prehľadnosť. Úplne vyhovujúci je online rezervačný systém zvaný SuperSaaS. Nespornou výhodou je dostupnosť prostredníctvom internetu, teda môže upravovať rozvrhy kdekoľvek a kedykoľvek.

Zostavenie rozvrhu bolo jednoduché a rýchle

Aby som svoju kamarátku zoznámil s pracovným prostredím rezervačného systému, zaregistroval som ju a zvolil som bezplatný balíček. Bez toho aby zaplatila nejaké peniaze, mohla si vyskúšať, či je SuperSaaS prijateľný alebo nie.

Vytvorili sme rozvrh pre jogu, pričom každá lekcia je pre osem žien. Kvôli kapacitnému obmedzeniu sme zvolili takzvaný kapacitný rozvrh, v ktorom sme založili parametre pre hodiny jogy. Nadefinovali sme maximálnu kapacitu (v našom prípade osem ľudí) a sprístupnili sme možnosť čakacie listiny. Keď sa niektorá žena chce prihlásiť na jogu a v danom termíne je vyčerpaná kapacita, môže sa pridať na čakaciu listinu. Ak sa uvoľní miesto, môže sa na jogu zapísať. A na záver sme v kalendári vybrali vhodné termíny pre jednotlivé lekcie. Rovnako sme postupovali pri zakladaní rezervácií pre bosu a TRX.

Rezervačný systém SuperSaaS by som odporučil nielen kvôli nízkym mesačným poplatkom, ale tiež kvôli zaujímavým a užitočným vlastnostiam. Umožňuje posielanie SMS pripomienok, integráciu s MailChimp a celý rad nastavení.

Čítané: 3778 x